| Funditssa a întrebat:

Un baiat d ela mine din clasa se d ala mine din cate mi s epare de exemplu se comporta foarte frumos daca il rog ceva afce imediat dka il pun sa se ia de cineva face dar dka altcineva ii spune se imi zica ceva nu face asta deci ma protejeaza! La askultari la scoala ma ajuta mereu! cand am dat un mas mi. a zis nr 2 care scria ca sunt foarte draguta L.am intrebat ce parere are de mine mi. a zis ca sunt simpatica! M. a luat de mana love struck! Dar m-a intrebat dka cunosk fete dintr. o scoala ca vrea prietena! Nu inteleg! Se d ala mine dar vrea alta prietena! I.am spus ca il plac dar nu a zis nimic si a 2. a zi ca sa nu par penibila i.am zis ca nu am fost eu si el a zis ca orq nu a crezut! cand l.am intrebat dc nu isi gaseste pr din sch noastra a zis ca i s. a luat de fetele pe care ele vede mereu! Pai pana la urmaa...thinking ma place sau nu?! Eu ce sa cred :X? Avand in vedere ca si eu il plakkkk :X si imi doresc sa fiu cu el!? Helpp :X Fundita :X

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Daca te ajuta la scoala si iti spune ca esti draguta, nu inseamna ca se da la tine. Ca te ia de mana poate fi un gest prietenesc, eu cu prietenul meu cel mai bun asa faceam. Mai spune-i o data ca il placi, poate chiar nu crede si nu are incredere in el si ii e frica sa nu fie refuzat, asa ca fai si tu munca mai usoara. Nu ai ce sa pierzi.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Eu cred ca e catelusul tau de face tot ce ziciwinking

| MeMyself a răspuns:

Posibil sa fie dragut cu tine doar din prietenie, sau. poate te place, dar nu stie cum sa-ti zica... faza cum ca ar cauta prietena posibil s-a referit la tine si asteapta sa faci tu primul pas.eu zic sa incerci sa-i dai de inteles ca-l placi si poate isi va face curaj sa te intrebe daca vrei sa fi cu el...happy
Baftaaa!happy

| Jelly_7813 a răspuns:

Pai, daca ai o prietena foarte buna, ceea ce cred ca ai pune-o sa-l intrebe asa din intamplare ce parere are despre tine. Poate ca asa o sa fie mai bine.Din cate stiu eu un baiat nu prea i-ar recunoaste la o fata in fata ca o place
BAFTAA:X

| Reek54 a răspuns:

Da, te place...dar vrea sa te testeze daca si tu il placi...
exprimati sentimentele fata de el... si probabil se va intemeia o relatie.

| AnnePanda a răspuns:

Da te place a zis doar asa ca vrea sa cunoaska fete din alta scoala.Ca sa te faca geloasa.Intreaba`l daca` te place fara jena si spune`i ca tu il placi :X
Bye bye te pup dolke:*

| mariamariuca a răspuns:

Da, te place foarte mult, si daca ii spui si tu ca il placi veti face un cuplu minunat. De exemplu la o aniversare si-au spus ca le place unul altuia si au ajuns prieteni, apoi iubiti si apoi casatoriti. Fundita?

| Addicted_7129 a răspuns:

Te place, dar in acelasi timp ii place sa te faca geloasa.Incearca sa faci tu primul pas.Bafta!happy

| wHiTe_8485 a răspuns:

Pai.eu cred ca daca a facut toate chestiile astea ...cred ca te place.si mai ales daca ti-a zis ca vrea o prietena nu era clar ...sigur te placewinking :X

bafta :X wave