| miky_3198 a întrebat:

un baiat de 21 de ani ii place de mine, ma suna sa ma intalnesc cu el dar cu toate acestea este insuratsadde un an...nu inteleg ce vrea de la mine? in fiecare zi ma duc la mama la servici si acolo este si el pentru ca lucreaza in aceleasi institut ca mama mea... ei 2 se cunosc ba chiar se inteleg bine si el face glume cum ar fi ce faceti mama soacra? maine seara vin si eu la un gratar la tata socru? si mai multe si nu stiu ce sa fac si mie imi place mult de el...

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, stiu ca nu ii poti comanda inimii, dar relatia asta nu ar duce la nimic bun, sincer, tu vei avea mai mult de suferit, nu conteaza care are 21 de ani, dar e insurat si totusi e legat de acea fata(femeie), nu te amagi singura, mai bine sa iti indrepti privirile catre alt baiat ca sunt destui, sti ca daca vei fi cu el, nu va fi nimic serios, acasa mereu il va astepta alta si nu cred ca ti-ar conveni mai ales daca ai pune mai mult suflet la el, eu te inteleg ca iti place de el si e destul de greu, dar e mai bine de pe acum sa il eviti sa iti vezi de viata ta si sa il uiti, ca el se va intoarce la ea cand se va satura de idila voastra, apoi tu vei ramane singura suferind...nu meriti asta...bine ca tu poate crezi ca el chiar te iubeste, nu zic ca nu se poate, dar totusi poti fi sigura ca te iubeste, doar divortand de sotia lui si nu cred ca o va face, asa a-ti avea cale libera, dar daca ar i sa divorteze, cred ca ai avea parere de rau stiind ca ai distrus o casnicie, o familie practic, eu zic sa faci ce simti si ce e mai bine pentru tine, incearca sa gandesti la rece, sper sa fi fericita si iubita si mai bine lasa-l balta acum pana nu se ajunge cine stie unde.

19 răspunsuri:
| Orannginna a răspuns:

Trebuie sa tii totusi cont ca este un baiat insurat... ce si cum, e treaba lui! Sfatul meu este sa nu'ti creezi probleme singurica, stai linistita ca baieti sunt o gramada. happy

| Sara a răspuns:

Doamne, nu stiu cati ani ai tu, dar sigur esti minora, am asa un feeling happy... thu, sincer nu te baga in asa ceva, e periculos. Asta incearca sa ti cumpere si mama, e un lingusitor, un parvenit. Hai sa ne gandim putin. Pune te in locul sotiei sale. cand o sa ajungi si tu pe la vreo 30 de ani, cu el sa fii impreuna, cand o sa vada o puicutza asa ca tine, 17 18 ani. o sa i faca si ei la fel! sunt sigura de asta! Daca el este insurat si nu este familist deloc, ce te face sa crezi ca nu asa iti va face si tie, si se va schimba? Nu te lega la cap daca nu te doare. Fa te indiferenta, fii puternica, sa nu cazi in bratele acestui tip. Si inca ceva, la 21 de ani deja insurat? cam devreme, asta imi da ft ft mult de gandit. Daca vrei iti pot face si tipologia acestui individ. parsiv, afemeiat, lingusitor. Nu este un barbat adevarat, eu ti am dat doar un sfat, las la aprecierea ta!

| georgiana a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta, eu aveam o verisoara si imi place de prietenul ei :X ce frumos era, mergeam la plaja si ne jukm in apa toti 3 laughing dar mi-a trecut pentru ca au plecat inapoi, au venit doar in vacanta.Incearca sa nu temai gandesti la el si sa-l eviti o perioada.

| buli a răspuns:

Pai de ce nu ii zici? Ca vrei sa fi cu el?

| TeoIonela a răspuns:

Off of mai mailaughingatunci nu te mai duce la maica-ta la servici in fiecare zi.na ca te-am prins:de ce te duci in fiecare zi la ea la servici?happyuh cati ani ai?

| yoooo1990 a răspuns:

Sfatul meu este sa "nu te bagi in taratze ca te mananca porcii". Nu ti crea probleme de pe acum! Sigur esti minora. El vrea de la u doar o simpla aventura mai mult de ata nimic nu vrea. Iar u esti tanara, ai toate viata inainte.Ai sa cunosti multi baieti.Ai grija ce faci acum, ca nu cumva sa regreti mi tarziu.pa pa

| miky_3198 explică:

Zamby eu am 16 ani si ma duc la mama la serviciu ca am treaba cu si sa-l vad si pe elsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-l rapesteil si construiesteti fericirea pe nenorocirea ei.ca mai tarziu va fi alta mai frumoasa ca tine si te va lasa si pe tine. dar daca vrea doar sex cu tine dar sa ramana cu sotia lui? dar daca se intelege foarte bine cu mama ta? foarte, foarte bine vreau sa zic? ca eu am mai vazut povesti de astea de iubire ...mama -soacra fiica... divort, panarama? mai stai peacasa si lasa prostul sasi rupa gatul singur nu-l ajuta tu sa nu te traga si pe tine.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu nu-s insuraaaaat! big grinbig grin

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu te mai duce la mama ta la serviciu... evita-l ...intelege ca e insurat si ca nu faci decat sa-ti creezi probleme singurawinking baieti sunt destui!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vrea o amanta, o femeie doar pentru placeri fizice. daca si tu vrei asta, atunci asta e. daca vrei mai mult, cauta-ti alt barbat.

| bluesky a răspuns:

Daca e insurat, nu ai ce cauta la el...Nu cred ca el te place, poate doar vrea...sti tu! Nici ti-e nu cred c aiti palce de el, doar te-a vrajit, dar trece!winkingAi grija ce faci, nu te aventura in asa ceva, gandeste-te bine, tu esti constienta de ce vei face? Ce crezi ca vrea ala, doar sa bea un suc cu tine?thinking nu cred...In plus el isi iubeste sotia, ca e casatorit si recent, cu tine vrea doar o aventura sa fii amanta!
Mai e o varianta, poate ca doar glumeste(desi nu cred, daca te si suna). Faza cu mama soacra si tata socru...:-J si catre mine ziceau...prietenii asa doar in gluma...doara nu cred asa ceva, numa no, ne radeam si glumeam:-J
Vorbeste cu mama ta si spune-i tot!
Si ince ceva... tu nu ai spus ce varsta ai? Daca esti minora, atunci sunt! AI MARE GRIJA!

| eu_4890 a răspuns:

Mha nu l lua in seama...si eu pateam la fel.si fiind foarte stresata de el am acceptat... l care a inceput sa bata niste apropouri...sa mergem pe l hotel etc...deci ai mare grija si in +este si insurat. asa ca nu te complik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, tu citesti ce-ai scris? Iti place foarte mult de un barbat insurat?! Fii serioasa, revino-ti, omul asta se joaca cu tine, cu mintea ta, crezi ca va renunta la femeia cu care a ales sa-si petreaca restul vietii? Nu te mai lasa influentata de aparente, barbatii vad o posibila aventura in aproape orice femeie care le trece prin fata ochilor, vrei sa fii una dintre ele?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Lasa baiatul in pace daca e insurat, el pur si simplu se joaca cu tine si tu ai alta impresie.

| fabiola a răspuns:

Tu crezi ca orice zboara se mananca? Asa o fi firea lui glumeata, dar de la gluma la iubire este cale lunga! Poti alege o scurtatura, dar atunci te numesti amanta!

| miauu a răspuns:

Pune-i lui intr ce vrea de la tine. ce ganduri are cu tine.si cand iti ras uitate in ochii lui

| zantedeschia a răspuns:

Trimite-l la nevastasa, e plina lumea de baieti si de barbati ne insurati. I-ai zis la mama ta? ia spune-i la mama ta sa vorbeasca cu el sa isi vad de casa si de nevasta. Nu te cupla cu barbati insurati nici in joaca. Parerea mea la 21 ani insurat, e cam tinerel de insuratoare si sa nu crezi ca o sa isi paraseasca nevasta pentru tine sau daca o face la un moment te va insela si pe tine ca pe ea. Se mioase ca e un afemeiat.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetita eu zic sati vezi de treaba ta ...omul e insurat... ce crezi ca vrea de la tine oare in afara de sa se culce cu tine... daca tu vrei sa fii amanta lui e treaba ta dar tine cont ca amanta e de obicei CURVA.asa ca gasesteti altii baieti liberi