| MrsBrunetzyka a întrebat:

un baiat de la mine din clasa imi spune ca ii place de o fata(mi-a spus numele colegei) iar apoi imi zice ca glumeste, ca daca era s-o plac o baga mai mult in seama. Iar acest coleg acum e cu fata aceea. Dar se comporta cu ea de parca... n-o "baga(scuze)" in seama, nu-i face nimic. Si mie imi da de inteles ca ma plk, ma ciupeste, ne alergam, in joaca, in pauze, ne mai batem, dar nu bataie, ne lovin, iar in ore se uita mereu la mine si eu la el, iar odata pe mess trimite chestii :X:Xwinking:*:* iar apoi zice scuze, incerca ceva. NU stiu ce sa mai cred! ma puteeti ajuta? nu vreau raspunsuri stupide, plss

Răspuns Câştigător
| nana a răspuns:

Buna Danootsa. Baiatul respectiv de fapt prin comportamentul lui este sincer si inocent, fata de tine. Indirect trimite sagetile lui Cupidon asupra ta.happy
Vrea sa te faca geloasa, sa para indiferent pentru atractia fata de tine. De fapt pe tine te place. De cele mai multe ori gesturile, joaca si nepasarea instinctual fata de o persoana da nastere unei povesti de dragoste.
Cred ca ai inteles. Pe tine te place.laughing
Pup.
nana

2 răspunsuri:
| BUFU_7128 a răspuns:

Ii e rusine sa spuna adevaru daca face asa cevatongue...incearca sa iti spuna cevahappy, vorbeste cu el, intreaba-ltongue. sper ca am ajutat

| justme_2041 a răspuns:

1 singur lucru stiu:Te place! Si asta e tot ce conteaza crede-ma! am avut si eu problema asta.