Buna,daca te simti fortata,atunci nu are rost sa i dai baiatului sperante degeaba! si baieti e suflete! Deci, ai putea sa i spui ca inca nu ai sentimente fixe pentru el sa spun asa, dar tie putin simpatic, deci vezi daca iti place sau nu, dar nu prea zic ca e corect doar sa il folosesti!
Astazi, in pacate, asa se fac multe relatii, asa e cool. In aceste conditii nu cred ca mai ai dreptul nici macar sa comentezi comportamentul lui.
Sa ii spui pur si simplu. "Nu pot sa fiu mai departe cu tine ptrnu o perioada de vreme, pentru ca nu te cunosc destul de bine. Imi place de tine, tin la tine, esti dragut, dar eu zic sa nu ne grabim, sa ne dam timp sa ne cunoastem mai bine" Sper ca te-am ajutat.
As putea sa fac ce mi-ai zis, dar ar parea ciudat. Mai ales pentru ca stie toata clasa lui si toata clasa mea.E greu. si nu as vrea sa i dau papucii pentru ca stiu cum e sa yi se de-a papucii, am mai patit-o... cand sunt in preajma lui ma emotionez ...As vrea sa ne intalnim la scoala fara ca sa se tina colegii nostri dupa noi sa vada ce vorbim. sau sa se uite dupa noi. As face orice dar sa nu ma despart de el.
Ok, sa nu te desparti de el. Intalneste-te cu el intr-un loc unde sa fiti doar voi doi si sa puteti vorbi in liniste sa nu va vada nimeni. Iti dau un sfat din propria experienta: nu ii baga in seama pe cei din jurul tau, te pot duce intr-o confuzia foarte profunda si nu o sa mai sti ce sa crezi. Tu o sa simti ca trebuie sa faci una, colegii tai o sa-ti spuna sa faci alta si o sa fii indecisa.
Pai eu cred ca ai facut cea mai mare greseala cum adica te au obligat colegii? tu iei deciziile astea si nu ei si in plus vad ca pe el il intereseaza doar sarutarile/imbratisarile si poate mai tarziu si altceva de la tine, in rest nimic din cate se pare
Mie mi se pare nesi. Adica nu eram nici de 4 ore si el vroia sa il pup ..Nu eram intr-o dispozitie buna. ma simteam rau. El s-a despartit de prietena lui pentru mine. nu stiu ce sa inteleg din asta. facem in felul urmator : Astept sa vad cum trece ziua de luni. si eu o sa va spun. daca se cumporta ca un nesi posibil sa i spun sa ma lase in pace ... Asta-i viata
Daca s a despartit de prietena lui pentru cineva pe care il cunostea de 4 ore inseamna ca acest copil ca altfel nu pot sa i spun e doar un amarat care crede ca toate fetele sunt curvele lui adica ti e nu ti se pare? opunete, nu ar trebui sa primeasca nici macar un sarut de la tine ci maxim o palma pentru indrazneala pe care a avut-o nu fi o fata fara aparare ca doar nu o sa te bagi cu fiecare de pe drum nu? ai respect de sine asta vine de la un baiat, unu care stie ca nimeni nu e curva nimanui
Nu stiu ce sa zic. app imi pare rau k nu am mai intrat dar timpul nu mi-a permis. va spun Craciun fericit alaturi de parsoanele iubite... el de luni de atunci m-a sunat 3-4 ori pana azi.
Pai decat sa se ajunga la ceva mai nasol mai bine i-ai spune ca nu esti pregatita sa ai o relatie cu el pentru ca ....nush cgasesti tu ceva. spune-i ca ai niste probleme ceva.va intelege si daca nu-l bagi in seama se va plictisi si isi va vedea de treaba
Poti sa ii spui ca nu il cunosti destul de bine si sa astepte putin ( o saptamana ca sa nu ii dai de inteles ca nu esti ninteresata) si dupa vezi cum se comporta.