Buna pai sfatul meu ar fi sa te comporti normal exact cum esti tu insasi iar ca subiecte de discutie poti aborda muzica, filme, activitati, carti, hobyu-ri, sporturi etc. daca esti tu insasi nu o vei da in bara stai linistita apropo inca un sfat lasa emotiile sper ca te-am ajutat.
Daca te place nu o dai in bara. Vorbitul si subiectele sunt treaba lui. Treaba ta este sa fi placuta si admirata
Of of viata, viata si acordeoane ce sfaturi ai primit pana acum of deci nu-i baga in seama pe straini aia ca nau treaba cu subectul... bun acum solutia simplu in niciun caz sa nu-ti ei o pretena cu tina mai vorbareata pentru ca o sa acapareze toata atentia si u o sa pari doar pretena mai timida si prostuta care n-are nimic de spus si s-ar putea sa te intorci singura acasa (pretena ta intorcanduse cu tipul ala fat frumos ) asa si cad despre lasa-l pe el sa vb ca baiatul trebuie sa aive papagal e alta greseala o sa creada ca tu ori esti proasta ori ca nai nicio parere deci nai atitudine nai caracter tot proasta vine solutia e simpla lasa-l pe el sa deschida subecte si tu raspunde fara prea mare gandire dar daca ai pauza in vorbite trebuie sa faci o mica floricica sai zicem ceva gen mister raspunsuri evazive care lasa loc de gandire si asa isi va da seama ca tu esti o persoana care merita descoperita dar in timp pentru ca ai multe de arata *. scuze pentru scrisul prea mult am vrut sa fiu cat mai explicit*.
Buna,parerea mea ca baiat, baiatul trebuie sa aiba "papagalul" la el, tu nu trebuie sa-ti faci griji prea mari, ori daca nu, invitati o prietena, de preferat mai vorbareata sa te ajute, sa fie un intermediar, dc nu succes
AndrewTate7789 întreabă: