| Ioo55 a întrebat:

Un baiat m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el insa de fiecare data i-am yis ca am treaba, nu prea imi placea de el insa prietenei mele la nebunie.La un momendat mi-a spus ca ma intreabapt ultima data.Acum imi place de el la nebunie si nu stiu cum sa ii spun, as vrea sa fiu cu el. Cand am intrebat-o pe prietena mea daca e ca sa fiu cu el ea a zis ca nu-i nimic insa se vede ca e trista.Cum sa fac caci il plac sau macar sa-l uit?

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Tu l-ai respins pe baiat de atatea ori.Prietena ta il vroia, ar trebui sa te gandesti si la ea.Trebuie sa fie fericita, cum s-ar simti cand ea te-ar vedea cu el? Cand ar stii ca il place si ca trebuia sa fie ea langa acel baiat.

| Ioo55 explică:

Da dar ea l-a intrebat de o gramada de ori daca vrea sa fie cu ea si el de fiecare data a zis ca nu deoarece ma place pe mine.Deci ce credeti sa il intreb daca vrea sa fie cu mine?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioo55):

Daca el zice ca ii place de tine Nu vad de ce l-ai intreba tu...In principiu un baiat vine la o fata. daca vrea sa fie cu tine va face el primul paswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si intr-un final s-a ajuns la ''Trebuie sa pierzi ceva ca sa iti dai seama de propria sa valoare'' Totusi tu l-ai respins in ideea ca nu iti place de el si poate sa il lasi pentru prietena ta.Acum la final tu te-ai indragostit de el...Zic sa faci cum iti cere inima deoarece restul vor venii de la sine.