anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Un baiat m-a placut si eu pe el.Bla bla da nu am fost impreuna ca eu sunt cam rea si el a fost cu multe fete. Dar de ce imi zice mereu cand se desparte de o fata?
Vine la mine cu ochii aia de catelus si imi spune.Nu ma mai place ca la inceput ca a inceput sa se poarte urat cu prietenele mele si cand le jigneste eu il pleznesc dar am aflat de la unii ca chiar daca dau in el eu tot ii sunt draga.
Ultima data ne-am certat ca i-am zis unei fete ceva de el si a aflat. A inceput sa zica de mine si aveam o prietena(eram cu ea afara si m-a vazut). A zis de ea ca arata mai bine ca mine dar nu a mai zis niciodata asta si nici nu ii place de ea.
De ce ma barfeste?
Si de ce vine la mine cand se desparte de cineva daca tot zice ca ii place de prietena lui?

2 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cred ca inca te place, dar din orgoliul ala masculin nu vrea sa recunoasca.pana la urma totsi au orgoliu ala, poate ar trebui sa pari mai inofensiva, mai dragutsa cu el, ca sa vada ce pierde.

| βσσblėėŝ a răspuns:

Hey!
pai asta mi s-a intamplat si miestraight facelaughingciudat, nu?laughing
pai cred ca ori te place, ori doar te considera o prietena foarte bunahappy
ai putea sal intrebi daca te place...adica poate el te place si nu stie cum sa-ti spuna...sau crede ca o sa razi de el sau cevabig grinhappy