Pe tine te deranjeaza ca se scot vorbe despre tine, sau ca le scoate el? Aia care te cunosc stiu ca tu nu esti asa, de restul ce-ti mai pasa? Vorbeste cu el, chiar daca nu merita si spune-i sa inceteze.Asta se crede un "smecheras" de-ala, si face anumite lucruri ca sa impresioneze, chiar daca prin asta raneste multe persoane.
Sa il ignori complet, stiu cum e.La telefon nu-i mai raspunde, pe mess nici atat numai ca mai e o problema inteleg te cam deranjeaza ca nu te baga in seama.Pe de-o parte te-a ranit si nu vrei sa mai auzi de el, dar pe ata parte te doare cand te ignora complet. Fa'i si tuh la fel.Si cand te intalnesti cu el ii spui ca ai o alta viata acum si ca vrei sa uiti ca el a existat in drumul tau, Ce a fost nu va mai fi. adio:*Cred ca is de ajuns cuvintele.nu trebuie sa te iei la vorbha cu el pentru ca ii dai apa la moara. Te pup numai bine.Craciun fericit!
Pai ar trebui sa te duci la el sa ii spui ca tu nu mai ai deaface cu el si sa nu te mai deranjeze doar e viata ta personala nu?:*