anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

un baiat ma place dar eu nu il prea plac.
Totul s-a intamplat asa: Eu in clasa a 5 a am plecat in Germania si acum 2 saptamani un baiat din FOSTA mea clasa mi-a trimis cerere pe Facebook, si dupa mi-a trimis un mesaj cu,, Buna ziua frumoaso, ce ai faci?´`si eu i-am zis ca bine, iar el m-a intrebat cand mai trec prin Romania ca ii e dor de mine eu i-am zis ca la vara, si am continuat asa pana in prezent cu,, buna frumoaso,, sau,, salut harnica mea,, eu l-am intrebt de ce imi zice asa si el mi-a zis ca simte ceva pentru mine iar apoi mi-a cerut numarul eu i l-am dat si mi-a trimis un mesaj cu,, Multumesc iubi,, iar eu i-am zis,,, de ce imi zici asa? noi nu suntem impreuna,, apoi el a zis,, dar o sa fim nu-i asa,, iar eu,, nu prea cred, am multe motive sa zic nu,,. Si acum nu stiu ce sa mai fac, nu il prea plac sinici nu vreau sa i frang inima. ajutati-ma va rogggg!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Transmite-i ca a pierdut cursa deoarece inima ta este deja oferita unei alte persoane si din acest motiv intre voi nu pot sa existe decat relatii de amicitie. Scurt clar si concis. big grin

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu, spune NU happy.

| MrCaNaByS a răspuns:

Taci fa, nu stii nimic

| Catwomen123456 a răspuns:

Sandra eu nu am cerut decat un raspuns si nu critici de ale tale. corbulalbrosu buna soluție si MrCaNaBys te refereaila sand

| Mb_Cristi_2001 a răspuns:

Unde in Germania?

| Catwomen123456 a răspuns (pentru Mb_Cristi_2001):

De ce ti-as spune?

| Mb_Cristi_2001 a răspuns (pentru Catwomen123456):

Si eu sunt in germ

| Catwomen123456 a răspuns (pentru Mb_Cristi_2001):

Si ce?