| alina4402 a întrebat:

Un baiat mai mare decat mine cu vreo 11 ani m-a pupat pe obraz.Eu am 11 ani. Faza e ca el ma crede sora lui mai mica pentru ca semanam si suntem de aceeasi religie.El imi da lucruri de fete care au apartinut lui sora-sa si de fiecare data cand noi ne intalnim in parc el imi spune chestii gen ce frumos te-ai imbracat si ce frumoasa esti.Credeti ca are o intentie rea asupra mea.Va rog sa va dati cu parerea.Multumesc anticipat si ofer funda!

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Hmm. nu cred. Sper ca este sanatos ( la cap ) si nu are astfel de intentii. In orice caz, fii cu ochii in patru.Atata timp cat nu te saruta mangaie si asa mai departe, e posibil sa te vada ca pe o sora. Am avut si eu astfel de prieteni, nu este imposibil.Insa ai mare grija cum vor evolua lucrurile pe parcurs.

12 răspunsuri:
| anamariaiuliana a răspuns:

Nu... poate e doar prietenos daca nu te pipaie sau ceva de genu nu are intenti rele happy poate ii e doar drag de tine ca esti mult mai mica fata de elhappy

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Go to sleep kid!

| darriya a răspuns:

Te pomenesti ca te-ai indragostit de unu de 22 de ani? se vede ca ai 11anilaughingdoh ce copii in ziua de astazi fereasca D-zeu

| suităr a răspuns (pentru darriya):

Ea nu a specificat ca il iubeste straight face

| Dogyyy a răspuns (pentru darriya):

Doamne! Tu n-ai citit intrebarea? Ea nu s-a indragostit de el ci e disperata.Tu n-ai minte? Sa te pupe un tip de 22 de ani pe obraz.Tu ce parere ai?

| darriya a răspuns (pentru suităr):

Asa si, eu ce am zis? am intrebat-o doar, citeste mai bine!?

| darriya a răspuns (pentru Dogyyy):

Am intrebat-o doar, draga nu stii sa citesti?laughing

| Dogyyy a răspuns:

Serios?! De ce ma rog s-a dat de gol?! Ca a scris multumesc anticipat? Ei bine, sa-ti spun cateva chestii.
1)Ea nu are facebook.
2)Intrebarea este adevarata
3)Ea nu este proasta
Baiatul nu este cum ti-l imaginezi tu.Este foarte bun si are o voce calda.Numai ca ea nu stie ce sa creada.

| Dogyyy a răspuns:

Din raspunsul tau se vede ca esti un om care se leaga de om fara al cunoaste.

| copchiluCUîntrebăriDOI a răspuns (pentru Dogyyy):

Si te-a socat atat de tare raspunsul meu incat trebuia sa imi dai reply sa imi spui ceva ce deja stiu?

| Lovwly a răspuns:

Nu prea cred ca el s-ar uita la cineva de 11 ani. Fara suprare. big grin

| JenniferD a răspuns:

Pur si simplu e obisnuit sa fie ca un frate mai mare, doar nu crezi ca vrea sa te faca ceva cu tine, ai doar 11 ani si la varsta asta nu prea are ce vedea forme la tine. avand in vedere diferenta enorma nu cred ca are ganduri rele dar niciodata nu te increde total in nimeni (iar daca nu te atinge sau maigaie, inseamna ca te-ai ales cu un frate protector).