Daca e mai inalt decat tine e ok. Dar frate ce dragoste e asta la clasa a 5-a? sunteti prea mici
Hai sa ne casatorim de la 6-7 ani, ce dracu, doar ne iubim. Sau si mai bine, la 15 ani sa is ia fiecare fata unul de 50-60 de ani... ) Varsta nu e asa importanta cand sunt 2 OAMENI MATURI, nu niste copilasi...
Eu nu am spus de casatorie ci numai de iubire, este diferenta
Hmph... Buna Poi dupa cum pare, si el te place, si tu il placi Ai putea sa ii spui sa ramaneti prieteni pana cand veti fi destul de mari pentru a avea o relatie adevarata . Iar pentru ca esti cu 2 ani mai mare decat el... Nu uita : Cuvantul "varsta" NU e in vocabularul dragostei.
Sper ca te-am putut ajuta Mult succes cu el Daca iti place de el :*
PS: Emotiile acelea pe care le ai cand il vezi, sunt emotii de genu "Ce frumos e..." Sau emotii de genu "Ce ma fac daca ma saluta?" Asta conteaza destul de mult... Sper ca imi poti raspunde, ca sa stiu mai bine cum stau lucrurile si sa iti pot da mai multe sfaturi Succes :*
Desiur ca iti pot raspunde, dar depinde ce vrei sa stii... Deci?
Poi ce fel de emotii ai atunci cand il vezi O_O Credeam ca s-a inteles din cotext Scuze
Gen "Ce frumos e..." si ma bucur ca il vad, uite, acum iar vorbesc cu el pe facebook.
Pai in cazul asta, ii poti spune sa nu va grabiti (Pentru a-l cunoaste mai bine, pentru ca s-ar putea sa fie o hiena cu 2 fete ) Pana la varsta pentru o relatie, de exemplu... Tu a 9-a, a 10-a, el a 7-a, a 9-a Macar pana atunci, sa il cunosti mai bine
Shakira s-a maritat cu Pique care e cu 10 ani mai tanar decat ea... Jennifer Lopez ar fi avut o relatie cu unul tot cu vreo 10 ani mai tanar... nu stiu daca mai sunt impreuna, Madonna a fost cu un tip care era cu vreo 20 de ani mai tanar. deci, 2 ani e cat o furnica! daca luam invers, fostul jucator al lui Real Madrid, Di Stefano la 86 de ani vrea sa se casatoreasca cu una de 36 de ani.
Pai tu compari oameni in toata firea cu niste mucos care nici la liceu nu sunt?
Eu spuneam doar ca nu conteaza varsta dintre ei, varsta lor e altceva. normal ca-s prea mici, dar incearca tu sa le explici, tu in clasa 5/7 daca ti se intampla si iti zicea cineva ca esti doar un mucos, iti pasa?
In primul rand eu nu faceam asa ceva cand eram la varsta lor, sincer. Si nu mi se pare normal cand vad copii care isi fac o problema din asta. Probabil nu vor lua in seama raspunsul meu, dar nu vor trai cu impresia ca e ceva firesc sa ai asemenea preocupari la varsta aia.
Naiba, eu la 11 ani plangeam cand imi murdaream rochiile de la papusi...
Am uitat un detaliu: cand m-a intrebat daca as vrea sa il sarut, eu am spus ca da.