| 09Simona09 a întrebat:

Bună, un bărbat poate iubi o fată dacă are o soție și încă 2 sau 3 relații? El răspundea greu la mesaje, dar își dădea silința si mă cauta, sicâteodată vorbea despre sex prea mult. Când îi spuneam că mă înșeală, spunea că nu e adevărat,alta idee este ca am văzut, o fata pe care avea la follow,o relație la distanță, ea e disperată după el si tot asa ii raspunde greu, ii spunea ca e nevasta lui. cum mi-am dat seama? Simplu din repostarile ei si postările ei de pe tiktok.La soție reală tot așa îi spunea ca nu are niciuna,deși m-am uitat pe TikTok-ul ei și ea și-a dat seama imediat ca e inselata,si s-au certat,dar cum e posibil? Dar nu i-am spus nimic, si nu am vorbit cu nimeni.Azi am decis să-i dau block...

4 răspunsuri:
| Iulianaiuli78 a răspuns:

Înțeleg că te afli într-o situație confuză și dureroasă. Este posibil ca acest bărbat să fi avut mai multe relații simultan și să fi oferit fiecărei persoane impresia că este sincer, dar comportamentul său sugerează un model de falsitate și lipsă de respect.
Când un bărbat are o soție și mai multe relații, este adesea dificil să determini dacă simte iubire sinceră pentru fiecare persoană, mai ales când își ascunde sau distorsionează realitatea pentru a păstra mai multe legături. Faptul că te minte despre relațiile sale și că refuză să recunoască adevărul, chiar și atunci când ai dovezi, arată o lipsă de respect și onestitate. De asemenea, comportamentele contradictorii, cum ar fi să vorbească despre sex într-un mod exagerat sau să răspundă greu la mesaje, pot reflecta faptul că nu îți acordă prioritate și nu te tratează cu respectul cuvenit.
În ceea ce privește soția lui, este posibil ca ea să fi descoperit adevărul despre relațiile sale și să fi avut o reacție de supărare. În astfel de cazuri, este important să îți protejezi propriile emoții și să te distanțezi de situațiile care îți aduc doar suferință. Decizia de a-l bloca este una care te poate ajuta să închei această relație toxică și să te concentrezi pe propria ta bunăstare.Ai făcut un pas important spre protecția ta emoțională. E bine să îți urmezi intuiția și să iei decizii care te ajută să fii fericită și să te simți respectată.

| mihai69 a răspuns:

Poate iubi și mai multe. Problema este că ele ar vrea fiecare să fie unică.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Din ceea ce povestești, el pare să fi jonglat cu mai multe relații, spunând fiecărei femei ce voia să audă. Acest comportament nu vine din iubire, ci din dorința de a controla situațiile și de a obține ceea ce își dorește, fără să-și asume responsabilitatea emoțională. Faptul că te ignora uneori și insista să discute despre sex indică un interes mai degrabă superficial, nu o conexiune profundă.
Ai făcut bine că ai ales să te retragi din această situație. Blocându-l, ai pus un punct ferm unei relații care nu-ți aducea liniște sau respect. E important să privești înainte și să cauți o relație în care să te simți iubită cu adevărat, nu doar folosită. Cum te simți acum că ai luat această decizie?

| wildthing a răspuns:

Daaa...te iubeste maxim!winking