Si eu sunt berbec, iar fostul meu e varsator:X Nu prea o sa mearga relatia
Scz medekeeviu nu am vrut sa iti dau funda pentru ca ma injuri si te comporti ca un prost
Imi pare tare rau sa-ti spun, nu vreau sa o iei ca pe o jignire, acest mihai isi bate joc de tine iar tu ii faci jocul. ori iti iei distanta fata de el ca o fata demna ce ar trebui sa fii ori il lasi sa te mai loveasca, eventual te baga si in spital. ma fato, cum poti sa nu ai nici macar un dram de mandrie in tine si sa-l lasi sa faca ce vrea din tine? tu nu vezi ca isi bate joc de tine? esti o proasta ca il iubesti scuze ca spun, ia-ti gandul de la el. un om care iubeste nu loveste pe cealalta persoana. imi pare rau de acest raspuns acid insa ma uimesc si ma enervez de fiecare data cand vad domnisoare fara mandrie si orgoliu care se lasa calcate in picioare de orice boschetar, sincer va meritati soarta, daca nu va bagati mintile in cap URGENTA scrie pe voi.
Ai mare dreptate dar nu stiu ce trebuie sa ii fac sa il doara sa simte ca ii pare rau, nu il las sa isi bat joc de bine dar nu stiu cum sa il lovesc mai tare.
nici nu mai vorbesc macar cu el nu il bag in seama pastrez distanta dar tot nu are nici un efect ca ar trebui sa ii fac sa il doara rau!?
Dar nu trebuie sa faci nimic. baiatul nu are sentimente asa ca nu are ce sa il doara. tine distanta si atat, nu incerca sa il faci sa sufere, nu vei reusi.
1:Ala nu e baiat e animal cum sa dai intr-o fata.
2:Nu merita sa-ti strici viata cu el.
3aca un baiat da intr-o fata mai ales daca este o colega cu care ma inteleg i-as rupe ceva si nu au mai fost baieti in clasa ca sal desparta!
anonim_4396 întreabă:
andrey1412 întreabă:
Anonima17191 întreabă: