O relatie pe net? Pff. Ce urat! Nu face asa ceva.Mai bine gaseste`ti un baiat de varsta ta, din aceeasi localitate cu tine, de care`ti place, si crzi ca il iubesti.Despre ce mi-ai spus tu, nu am inteles prea bine.
Adica el nu a rasp. nici la urare nici la intrebare ta? Ori era ocupat, ori s`a plictisit de tine. dupa parerea mea, asta e o joaca! Daca vr sa fii dezamagita, contnua "relatia". PArerea mea.
Pupici
Poate avea treaba, ai mai vorbit cu el dupa? Daca zici ca te placea sigur are el un motiv bine intemeiat.Nu cred ca trebuie sa iti faci griji, poate era ocupat cu pregatirile.
Bafta!
Daca dupa ce i-ai spus acestea a iesit de pe messenger, se poate sa fie suparat pe tine. Daca pur si simplu nu a raspuns, ori era ocupat, ori vorbea cu altcineva, ori pur si simplu nu era la calculator. Lasa-i un offline message si intreaba-l daca este suparat pe tine. Si cand mai intri pe mess, oricat de mult ai vrea sa vorbesti cu el, lasa-l pe el sa te bage in seama si sa te salute.Asa iti dai seama daca te place sau daca este suparat pe tine.
pa, pa.
Sau poate i-a picat mesul si nu a vazut ce ai scris. Cel mai bine e sa vorbesti cu el fata in fata si sa-l intrebi asa subtil ce isi doreste (o fi si el timid), cuceritul se face prin petrecerea timpului impreuna nu pe mess. Bafta!
Poate avea treaba si nu avea timp sa iti raspunda...sau poate nu era la pc.nu trebuie sa interpretezi totul. daca se mai intampla sa nu iti vorbeasca atunci poate nu vrea sa vorbeasca cu tine. dar tinand cont ca asta nu s-a repetat decat de 2ori atunci sa spunem ca nu era la pc. si cred ca daca era la pc iti spunea daca e sau nu suparat pe tine totusi
Poate i s-a blocat messu` si de aceea nu ti-a mai raspuns...mai incearca sa vorbesti cu el si iti vei da seama daca vrea sau nu sa vorbeasca cu tine.
pupici :*
Poate nu tia rasp ca poate a intrat pe idle mama ce ma enerveaza genu asta de fete obsedate...
Poti sa il intrebi dc nu ti. a rasp fata in fata dar sa nu insisti
poate nu a vazut ce i.ai scris sau poate era altcineva pe id lui etc.
mai bine vorbeste cu el