| PixCuGel a întrebat:

Un sfat va rog.Acum cateva saptamani vorbisem cu mama si ma lasa la mare cu prietenul meu.Eu o sa merg sa stau la o ruda in orasul in care e prietenul meu.Iar acum sa razgandit nu ma mai lasa pentru ca ai este frica sa nu afle tata[tata nu stie ca am prieten de de 2 ani]eu am 17 ani jum.Ce minciuna as putea gasi pentru a merge la mare deoarece trebuie sa lipsesc 1 noapte de la acea ruda.Ami doresc foarte mult sa merg deoarece nu am fost niciodata la mare..si ar fi minunat sa merg cu prietenul meu.
-bani i-am strans noi doi pentru ca stiam ca mama nu are de unde sa-mi dea

3 răspunsuri:
| Aimèeeee a răspuns:

Pai, ai mai multe solutii.
Ori ii spui tatalui tau, dar daca este asa comunist precum spui nu ar fi tocmai bine laughing.
Vorbeste cu acea ruda a ta spune-i ca te lasa si mama si tot ce ai pe suflet si poate te intelege si nu-i va spune tatalui tau. Te pup :*

| lauraroxi a răspuns:

Vorbeste cu acea ruda si cu mama ta sa nu-i spuna tatalui tau ca lipsesti in acea seara!

| AndreeaBotos a răspuns:

Pai ii poti spune mamei tale ca mergi cu el la mare, dar tatal sa sie ca mergi cu o prietena si ca stati la o ruda de-a ei, dar va cazati la o casa (in fiecare statiune gasiti oameni care stau cu cheile intinse, iar o camera costa 50-70 lei/noapte, oricate persoane). Deci ii poti minti astfel. Funda?