anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Un sfat va rog!
Situatia sta asa :
M`am intalnit cu un baiat, ne-am cunoscut si am ajuns sa fim impreuna (de 2 saptamani). Totul era ok pana cand aflu ca mai era cu o fata in acelasi timp dar s`a despartit de ea ca sa ramana cu mine (asa zice).
Problema e ca acum imi cere o a2-a sansa si nu stiu ce sa-i zic. Totusi nici indiferent nu imi e. Daca ar fi dupa mine, cu toate ca ma doare as alege "nu", dar va cer prima data voua parerea happy

Multumesc! >big grin

7 răspunsuri:
| legendarul3 a răspuns:

Un baiat care te insala o data te mai insala
Vorbesc din experienta proprie

sigur esti mai mica ca el tu te ai indragostit dar el nu

| love999 a răspuns:

Eeeeiiii...dai o adoa sansa ca sa vezi daca e cu ia urmlestel peste tot dar ai grija sa nu te vada ca ai belito! Atunci cand te intalnesti cu el vino cu 10 20 min. inintea lui si fate ca plangi si zi ca ai problema. cu familia daca te consoleaza cu " o sa treaca lasa" e clar cu o alta fata pentru ca el trebuie. sa fie preocupat cu fericirea ta daca zice" hay poate vb. eu cu ei si o sa te inteleaga" e bine!

| GoldFish a răspuns:

Depinde de tine. Chiar daca nu merita, pentru ca ceea ce a facut nu e moral, ai putea sa-i mai acorzi o sansa, dar macar pentru un timp incearca sa fii mai atenta la ce face, iar la prima abatere, lasa-l!

| ravens a răspuns:

Buna nu il cunosc dar suntem oameni mai gresim poate o avea pe aia si a intalnit o fata mai buna adica tu si a ales, dar ti-a zis el de fata aia? Sau ai aflat tu din alta parte? ionutz_ts_88 si mai discutamhappydepinde de persoane unele se schimba altele nu

| zuzu_2463 a răspuns:

Buna; x! Eu iti dau un sfat! Nu face aceeasi greseala ca minewinkingNu merita daca te inseala odata asa o sa faca mereu; x! A zis ca pentru tine?laughingNu cred ca pentru tine! Cred ca acea fata l-a parasit si sa devina mare in ochii tai a spus ca s-a despartit de ea(marea parte a baietilor sunt laudarosi).Dar pana la urma urmei ascultati inima big grin.Eu stiu ca tu aici vrei sa auzi un da.Dar eu as zice sa fie un nu eu am stat cu un baiat 4 ani m-a inselat de o gramada de ori si acum zice ca ma iubeste?! Cum sa te iubeasca dupa ce practic am fost papusa pe care o folosee cand avea nevoie! Sper sa nu faci greseeala pe care am facut-o eu si sa nu ajungi sa ti se rupa inima cand o sa se sarute cu alta de fata cu tine(Prin asta am trecut)
Succes; x!

| Crisu a răspuns:

Pai, tu ai alege nu, dar dupa ti-ar parea rau si ai regreta foarte mult. Te-ai invinui pentru ca nu v-ati impacat. Cel mai bine este sa-i acorzi o a 2-a sansa, pentru ca nu va muri nimeni. Nu ai nimic de pierdut daca incerci sa vezi daca s-a schimbat sau nu. Parerea mea... acum, alegerea este a ta.

| Passions a răspuns:

Buna kiss.eu cred ca nu ar trebui sa-i mai dai o a 2-a sansawinking! daca a facut-o o data o va face si a 2-a oara, nu se stie ce vrea de la tine,mai sunt baieti,nu il accepta fii sigura ca o s'o mai faca, in primul rand trebuie sa fii respectata, de ce sa fii aratata cu degetul de toti ca si " uite pe aia am inselat-o cu 5 de'odata"chatterbox cum sunt baietii astiaoh go on...eu nu cred ca ar trebui sa-i mai dai o a 2-a sansa,depinde de alegerea ta acum, dar nu meritaoh go on! sper ca te-am ajutat, si baftakiss te puplove struck