| Strulibuly a întrebat:

Unde pot gasi tot felul de poze pentru pagina? in afara de we heart it, tumblr, si diferite citate, fragmente despre dragoste, viata orice..gen Relatia perfecta e atunci cand tu nu-ti mai dai seama cat e ceasul si vorbesti cu EA pana dimineata, adormi cu gandul la ea, te trezesti cu ea in gand, si practic iti dedici tot timpul tau doar pentru a vorbi cu persoana iubita. In fiecare relatie exista certuri, certuri care intaresc relatia si sentimentele fata de persoana iubita, facandu-te sa fii cel mai fericit doar sa auzi cum iti spune la ureche " Te iubesc! ". In ziua de azi multe persoane se folosesc de acel " Te iubesc " si-l spun in scurt timp, de foarte multe ori, fara rost...Eu consider ca ii spui asta unei persoane doar daca simti cu adevarat acest sentiment, nu doar s-o faci sa creada c-o iubesti, iar tu sa nu simti nimic.O relatie perfecta are momentele ei *perfecte* atunci cand va tachinati reciproc si va impacati cu un sarut, cand o saruti pe frunte si ii spui : " Stai linistita, eu sunt aici si totul e posibil in 2! ", cand ea trebuie sa ajunga acasa si tu nu ii poti da drumul din brate, n-o poti lasa. si cand pleaca simti ca vrei sa alergi dupa ea s-o mai imbratisezi inca odata... Intr-o relatie perfecta nu exista orgoliu, oricat de tare te-ai certa cu ea sau oricat de tare esti suparat pe ea, nu trece mai mult de o ora fara sa vorbesti cu ea. si cea mai dulce e impacarea " in ce hal ne certam, sincer, ai zice ca e arta, da’ cat de dulce ne-mpacam, parca ne-am mai dori o cearta. O relatie este perfecta atunci cand tu te indragostesti de vorbele ei, de chipul ei si de caracterul ei, nu doar de fizic pentru ca exista o vorba: "Caracterul te indragosteste, fizicul te atrage". Poate ura ramane cel mai sincer sentiment, dar iubirea va ramane vesnic cel mai frumos! "

Funda.:*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu unde gasesti ceea ce vrei dar am intrat sa iti spun ca daca simti la fel cum gandesti, ma bucur si iti garantez ca desi vor fi omente grele, am sa fac tot ce pot, psihic pentru a te ajuta pe ai departe, nu stiu daca ai inteles.Te felicit.Bravo.Mult noroc.