Cotroleaza-te si nu te mai gandi la partea rea din relatie pentru ca daca esti gelos intr-o buna zi altul ti-o va fura si tu ramai cu gelozia drept prietena, gandurile se pun in aplicare devind realitate mai devreme sau tarziu daca te gandesti des sau mai rar la ele.
Gelozia este o boala, care roade, roade si roade nu inima, ci creierul pana cand te duce la gesturi diaperate si nu ai dacat de pierdut in viata. Trebuie mai intai sa te vindeci de ea si apoi sa incerci sa iubesti sau sa afirmi ca iubesti.
Acolo o sa apari tu, pentru ca la mine e o stare temporara trece se duce la tine e invers ramane la revedere
Sa stii ca unei fete ii place sa fii gelos, deoarece, asa isi da seama ca tii cu adevarat la ea, dar nu exagera, gen crize sau sa va luati la bataie . Nu o pune in situatii penibile, gen, stiu ca ai vorbit cu ala, ca te-ai vazut cu el etc etc. Zii pur si simplu : Iubita mea, sunt putin gelos deoarece stiu ca tu te vezi cam des cu "X" si nu ma pot abtine. Sau depinde ce problema ai. Fii tu insuti si ai sa vezi ca ai sa reusesti sa te stapanesti! Succes! Funda?
Ai dreptate, gelozia strica, din punctul meu de vedere si in cantitati mici. Sincer, nu-mi vine in cap nici un fel de exerciciu sau metoda sa faci in asa fel incat sa scapi de sentimentul asta, pana la urma e ceva uman, e perfect natural sa simtim gelozia, deci nu cred ca ai cum sa scapi definitiv de ea, poti doar sa-i maschezi efectele. Adica nu te arata atunci cand esti gelos, exista multe alte forme de a-i arata cat de mult o iubesti.