| Corinutza17 a întrebat:

Urgent! Am doi ani de relatie cu iubitul meu, eu am 14 iar el are 17 (suntem inpreuna de cand aveam 12 ani) avem sentimente reciproce unul fata de celalalt dar nu am intretinut relatii intime. Sunt virgina... ieri cand ne-am intalnit el a adus vorba despre sex si mi-a propus sa facem dragoste iar eu I-am spus ca ma mai gandesc. Am o mica problema, ma rog, mare problema.
Asi accepta dar noi ne intalnim ziua si imi este rusine sa ma dezbrace si sa ma vada goala, deoarece nu imi place forma vaginului meu, mi se pare urata.
Intrebarea este, cum sa o facem fara sa se uite la mn? multumesc rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| Miriapod007 a răspuns:

Faci si tu bezna in camera sa dupa va faceți viața

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai cresti sa fie si vagina mai faina dupa aia il lasi sa te dezbrace

| mihai69 a răspuns:

Când n-o să-ți mai fie rușine de trupul tău, ba chiar vei fi mândră să-l arăți unui băiat, abia atunci o să fii pregătită să faci sex. Până atunci, cum au zis și restul - mai învață.
Și dacă vrea musai ceva sexy, faceți petting.

| Lawliet14 a răspuns:

Ai 14 ani si-ti arde de asa ceva? In primul rand, ESTI AGRAMATA. Stii ce inseamna aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fetita ai 14 ani, lasa relatiile intime ai un examen de dat, ala are 17 ani ce-i pasa asa ca pune mana pe o carte si lasa facutul la dragoste ca ai timp toata viata.