Daca esti majora, e suficient sa-i ceri ginecologului sa pastreza confidentialitatea. Nu le va spune parintilor tai. Pur si simplu va spune: fiica dumneavostra doreste ca informatiile privind starea ei de sanatate sa nu va fie divulgate.
Daca esti minora, n-o sa reusesti sa mituiesti ginecologul sa minta, fiindca e obligat prin lege sa le spuna parintilor tai toate amanuntele pe care ei le cer (de altfel e si important, ca ei sa te duca regulat la ginecolog pentru evitarea cancerului de col).
Puteai frumos sa vorbesti cu ei si sa le spui. nu poti sa ii dai bani. te poti duce si pe baza de trimitere. e aiurea. cand am fost prima oara ginecoloaga mi-a zis ca data viitoare sa vin singura fara mama. ai grija
Ma e aiurea... off nu cred ca ai putea sa ii dai bani ar fi ciudat. Ma acum depinde ce varsta ai daca ai vreo 17 nu ar fi vreo problema sa le spui din timp parintilor ca nu mai esti virgina. totusi daca esti foarte mica asta e o mare problema...incearca sa mai tragi de timp daca poti si poate imi lasi id tau si vorbim pe mess. Pana atunci mai incearca sa tragi de timp succes.