| Helpmeeveryday a întrebat:

Buna utilizatori TPU!
Pai sa va povestesc, am o relatie cu un baiat de 4 luni. Ei, si acum 2 zile, intr-o seara, am visat ca eram intr-ul loc unde se construia ceva.Eram cu un tip necunoscut, dar foarte simpatic care m-a sarutat si era foarte tandru, iar la un moment dat eram in curtea unei scoli, tot cu acel tip, si ii spuneam ca eu am o relatie cu respectivul baiat din realitate si ca l-am inselat si am promis ca nu voi face asta.Doar ca in realitate iubitului meu chiar i-am spus asta in una din discutiile noastre.
In principiu ador visul ala pentru ca tipul era foarte tandru si mie imi cam lipseste asta in ultima vreme, dar ma gandesc sa nu se intample cumva in realitate; pentru ca vedeti voi noi oamenii cand ne lipseste ceva ne refugiem acolo unde gasim acel ceva mult dorit, asa ca vreau sa inteleg visul.
Ar trebui sa ii spun prietenului meu de acest vis, sau nu? Avand in vedere ca el imi spune toate visele lui cu mine, sau despre mine.
Cateodata ma tem de vise, pentru ca, cu foarte mult timp in urma l-am visat pe un fost iubit cum ma insela si el chiar m-a inselat, visele au o anumita influenta asupra comportamentului nostru? Unele vise prezic viitorul, sau ceva subiectiv din el?
Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Pai, am si eu astfel de visuri uneori, si apoi ma gandesc la ele toata saptamana :X cat despre preziceri, nu prea cred in asa ceva, iar daca te gandesti numai la asta, si crezi ca se va intimpla, pai asa va fi, deoarece atragi evenimentele cu gandurile talehappy eu am vizat ca eram cu un baiat cu 10 ani mai mare ca mine, si era ft tare :X ne sarutam si mangaieri, insa in realitate nu voi putea fi cu el doar peste 5 ani sau cine stie, mai bine nu spune despre acest vis prietenului tau, lasa sa ramaie numai al tau, personal, intim, iar daca vrei mai multa tandrete, gingasie, din parte iubitului tau, pai dai aluzii, si sa faca el concluzii)) sau incepe tu cu asta, fii mai blanda si mai moale, si poate va reactiona el cumva happy sper ca te-am ajutat, succes)