| Carameaa a întrebat:

V-am mai povestit in intrebarea anterioara de acel baiat. Intrebarea asta este tot despre el. Cand ne intalnim in scoala,incepe sa ma gadile,sa ma ia de gat,sa ma ciupeasca si sa ma traga de par. La un moment dat imi intinde mana, ma ia de mana si nu imi mai da drumul. Si cand suntem amandoi singuri incepe sa caute subiecte sa intre in vorba cu mine.
Ma place sau este doar prietenos? ++l-a intrebat o fata fara sa ii cer eu daca ma place pentru ca a vazut ce facea si el a zis "Neeah".

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Green66 a răspuns:

Te place dar nu vrea să recunoascăstraight face

| anonimg a răspuns:

Eu zic sa nu-l mai lasi sa te atinga. Dumnezeu le-a inzestrat pe fete cu aceasta protectie; daca lasi garda jos te vei face vinovata de un pacat, si tu singura vei avea de suferit la urma. Pastreaza-ti demnitatea si nu lasa ca sa aungi o fata usuratica in ochii acelui baiat dar si a celorlalti.
O fata care se lasa atinsa de un baiat este deja o fata usoara -una care-i pica usor in plasa.
Spune-i: "Nu te voi mai lasa sa ma atingi." Fa lucrul acesta chiar daca ceilalti te vor privi ciudat. Nu-ti va fi usor, dar sa stii ca Dumnezeu este aproape de tine ca sa te ajute; cere-I ajutorul si-l vei primi.