Nu mai fi asa de prostuta si lasa-l in pastele masii pe ala cu prietena si cu neamul lui fraier, du-te la baiatul din armata si vezi cum merge treaba.
Tipic! Lasa-l in pace pe fostul, intr-adevar este foarte posesiv. Acum nu mai ai voie sa vorbesti cu nici un baiat ca gata, esti cu el? Nu-l mai cauta, si pana la urma chiar mi se pare nedrept ca parintii lui sa te invinuiasca pe tine. Si ca v-ati despartit e vina lui! Si in fond, el acum iese cu alta, asa ca ce treaba mai ai tu? Eu iti sugerez sa vorbesti si sa te apropii mai mult de baiatul ala care ti-a zis despre armata, cine stie... poate o sa-ti trezeasca brusc sentimente.
Ai facut foarte bine ca nu te`ai dus.Atata timp cat nu mai sunteti impreuna nu aveai ce sa cauti acolo, mai ales ca parintii lui te invinovatesc pe tine.Nu inteleg ceva, cu ce esti tu vinovata ca nu mai manca el si s`a imbolnavit de rinichi? L`ai obligat tu sa nu mai manance? . NU. E problema lui, nu trebuie sa-ti faci tu griji.Atata timp cat o arde cu tipa aia nu-l mai cauta tot tu. Si lui nu`i mai raspunde la telefon.
Bafta la bac. :*
Offf, pai el vre sa te tina sub papuc, ok iie frica sa nu te piarda (asta desi din cate imi dau eu seama tu pentru el acum de fapt simti mila), idea este ca el deja face lucruri prostesti, cum sa nu te lase sa iti alegi drumul in viata, la capitolul asta u ar trebui sa se bage nimeni in viata ta, ar trebui doar sa te indrume. In legatura cu partea a doua problema este cert ca baiatul celalalt te place foarte mult, eu banuiesc ca ar trebui sa ii dai o sansa sa vezi daca este cu adevarat cine ti-a spus ca e, daca iti place de el si va simtiti bine impreuna eu zic sa incerci
Vreau sa va spun ca el m-a jignit enorm cand a aflat ca am vb cu baiatul acela despre armata. Are impresia ca este ceva intre mine si el, dar el nu a tinut cont ca este cu tipa aia. Tot eu sunt de vina pentru asta chiar daca eu nu am facut altceva decat sa ma imformez despre domeniul in care as vrea sa lucrez!
Am discutat si cu mama despre asta. SI ea mi-a zis sa il las in pace pe fostul pentru ca nu am niciun viitor cu el. Zice asta deoarece are 23 de ani si nici gand sa se angajeze. Sta acasa, se joaca pe calculator. Cel din armata este un baiat simpatic, stie sa ma faca sa ma simt bine, sa ma asculte atunci cand am nevoie de el. De multe ori a fost alaturi de mine. Dar cel mai mult ma gandesc ca fostul este in spital. Si nu simt mila pentru el. Mai am ceva pentru el dar nu ce am simtit odata deoarece asa a facut el sa fie. A avut grija sa ma faca sa ma indepartez. La noi niciodata nu a existat increderea din partea lui. Eu am avut incredere in el indiferet ce mi-a facut. Chiar daca m-a inselat. Nu mai pot, credeti-ma!
Mereu cand ne-am certat el a avut ceva. Adica ma refer ca a fost "bolnav ". Ultima data cand ne-am certat mi-a zis ca se interneaza seara. Ne-am impacat si nici gand de internare!
M-a cautat fostul sa-mi spuna ca el nu poate sa stea fara mine. Ca stie ce simte pentru mine si sa facem sa fie totul bine. Dar cum putem noi sa facem sa fie bine atata timp cat el e gelos, posesiv, nu are incredere in mine? Nu stiu ce sa fac. SIncer nu as vrea sa o iau de la capat cu certurile, nervi. Va rog ajutati-ma!
Pe mine ma doare enrom ce se intampla cu el. Dar in acelasi timp simt ca nu mai am puterea pe care o aveam sa o iau de la capat cu el. Va fi la fel. Stiu asta. Nu arat la nimeni ce simt. Toata lumea ma vede bine, ca nu am nimic. Dar de fapt nu arat. Asta am invatat din aceasta relatie. Sau ma rog asa m-a facut el sa fiu.Pentru ca nu mai am pe nimeni. Sunt singura! Nu am fost niciodata atat de singura! Intodeauna am avut pe cineva care sa ma ajute sa trec peste. De cand am inceput sa fiu cu el. Nu mai am pe nimeni. Nu mai pot spune nimanui ceea ce simt.
Tu esti prea proasta si sincer iti meriti soarta! Dai jet si gata numai iti plange atata de mila.