anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

v-am spus ca m-am reapropiat de fostul meu prieten. adica mai exact ne-am sarutat. de atunci nu neam mai reintalnit. mia mai trimis un mesaj la 2 zile dupa inatlnirea noastra. de paste i_am trimis eu un mesaj. in fine astazi i_am propus sa ne vedem maine. mi-a spus ca nu stie sigur. ca ne mai auzim maine. ce parere aveti? credeti ca are nevoie de timp sa se mai gandeasca sau care o fi motivul? ce ma sfatuiti sa fac?

4 răspunsuri:
| e7d7n7 a răspuns:

27 de întrebări legate de acelaşi subiect.
Suferi de o maladie obsesivă.

| Adriankuala a răspuns:

Cred ca are pe alta

| palpAbil1real a răspuns:

Parerea mea este sa iti vezi mai departe de drum si sa uiti de fostul. Sau daca crezi ca ar mai putea fi ceva intre voi, lasa-l pe el sa faca primul pas. Tu deja i-ai dat de inteles ca ai vrea sa va impacati si el a inteles. Daca si el vrea, te va cauta atunci cand va vedea ca numai dai niciun semn de viata. Daca nu te va cauta, numai incerca ca nu o sa aiba rost. Iti spun din propria experienta. Cica orgoliu e cel mai rau lucru, dar uneori orgoliu te ajuta sa realizezi planuri maretewinking

| costihoghiz a răspuns:

Ar trebui sa va intalniti si sa vorbiti despre asta...degeaba te-ai sarutat cu el daca nu ti-a spus ca te mai iubeste...macar spune-i tu ca il iubesti sau arata-i acest lucru