Cred că ar trebui să mai aştepţi să vezi ce se întâmplă. Nu trebuie să te grăbeşti. Dacă cumva o să faci vreo greşeală? Uită-te cum decurg lucrurile, apoi ia o decizie.
Eu zic ca e mai bine sa lasi sa vina totul de la sine... Daca continua tot asa ( sa nu te intrebe) poti sa-l intrebi tu... Succes!
Deci in concluzie el inca te place/iubeste. Daca si tu simti la fel invita-l tu.De obicei este invers dar unii baieti sunt foarte timizi deci...mai bine invita-l tu. Funda?
Pai incearca sa discuti cu el sa vezi ce are de gand si intreaba-l ce ar trebui sa semnifice acel sarut! Sunt sanse sa te vrea inapoi sau pur si simplu asa a simtit sau a facut-o pentru a le arata altora ca poate sau cine stie! Tu vorbeste cu el, pentru ca el poate sa iti spuna cel mai sigur ceea ce a vrut sa iti arate sau sa te faca sa intelegi! Cheamal undeva unde sa poti vorbi doar tu cu el si nu ii spune din prima ca vrei sa afli ce a insemnat sarutul, ia-l si tu mai pe ocolite ca sa nu zica ca esti disperata dupa el! Daca iti da un raspuns sec sau aiurea fata c nu te mai intereseaza ca sa nu rada de tine! Iar daca e un raspuns bun si pozitiv propune-i imi pe ocolite sa o luati de la inceput! Bafta si mult succes! Te pup :*