Ar trebui sa fii mai increzatoare in tine. Ai putea incerca sa slabesti mancand tot mai putin, si asa poate te vei simtii bine in corpul tau. Nu mai gandii ca toata lumea se uita la tine cu ochi critici, gandeste ca te simpatiseaza toti si incearca sa iti faci prieteni, ca sa te obisnuiesti in societate. Bft
Multumesc, dar eu nu vreau sa slabesc am in jur de 47 de kg, vreau eventul sa ma ingras, insa nu neaparat corpul e o problema..nu stiu cum sa explic
Trebuie sa te vezi frumoasa, sa iti pui accesorii care sa te faca sa te simti (poate te ajuta) mai speciala, atractiva, nu stiu. poti incerca
Intrebarea nu este deloc stupida. In acest caz este vorba de lipsa increderii in sine, o problema des intalnita la multe persone. Nu-ti pot da un raspuns exact la problema ta, deoarece nu cunosc multe detalii. Dar daca totusi astepti un raspuns, iti ofer o solutie simpla si eficienta: nu te mai uita la toata lumea de pe strada. In felul asta nu vei mai observa ca ei se uita. Daca totusi vrei sa discutam mai multe pe tema asta, te astept pe skype sau messenger la id: neinteresantul
Daca nu ai iesit de un timp din casa e si normal sa se uite lumea dupa tine findca nu tea vazut de mult si de asta ti se pare ca se uita la tine si ochi critici sunt doar in capul tau fiindca tu stii ca te-ai ingrajat un pic si de asta crezi ca lumea comenteaza
linarkfts întreabă: