| Andreea468 a întrebat:

V-as ruga sa cititi pentru ca este foarte important pentru mine si as dori sa ma scuzati pentru categorie, insa vreau cateva sfaturi destul de rapid deoarece devine osesiv. (stiu ca o sa vi se para stupida intrebarea, vreau totusi sa incerc)

Am 17 ani, sunt inaltuta in jur de 1.73 si sunt destul de slabuta, am inceput sa ma ingras putin in ultimul timp.

Problema mea este ca imi este rusine sa mai ies din casa deoarece in ultimul timp m-am inchis si acum am impresia ca toata lumea se uita cu niste ochi critici la mine, nu ma simt bine in corpul meu, simt ca mereu am ceva ciudat, desi in cartier vorbesc cu toti chiar ma simpatizeaza lumea... Dar nu stiu ce sa fac sa imi depasesc problema. Multumesc celor care au citit

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Ar trebui sa fii mai increzatoare in tine. Ai putea incerca sa slabesti mancand tot mai putin, si asa poate te vei simtii bine in corpul tau. Nu mai gandii ca toata lumea se uita la tine cu ochi critici, gandeste ca te simpatiseaza toti si incearca sa iti faci prieteni, ca sa te obisnuiesti in societate. Bft big grin

| Andreea468 explică (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Multumesc, dar eu nu vreau sa slabesc am in jur de 47 de kg, vreau eventul sa ma ingras, insa nu neaparat corpul e o problema..nu stiu cum sa explic sad

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns (pentru Andreea468):

Trebuie sa te vezi frumoasa, sa iti pui accesorii care sa te faca sa te simti (poate te ajuta) mai speciala, atractiva, nu stiu. poti incerca

| Neinteresantul a răspuns:

Intrebarea nu este deloc stupida. In acest caz este vorba de lipsa increderii in sine, o problema des intalnita la multe persone. Nu-ti pot da un raspuns exact la problema ta, deoarece nu cunosc multe detalii. Dar daca totusi astepti un raspuns, iti ofer o solutie simpla si eficienta: nu te mai uita la toata lumea de pe strada. In felul asta nu vei mai observa ca ei se uita. Daca totusi vrei sa discutam mai multe pe tema asta, te astept pe skype sau messenger la id: neinteresantul

| Mgapapy a răspuns:

Daca nu ai iesit de un timp din casa e si normal sa se uite lumea dupa tine findca nu tea vazut de mult si de asta ti se pare ca se uita la tine si ochi critici sunt doar in capul tau fiindca tu stii ca te-ai ingrajat un pic si de asta crezi ca lumea comenteaza