| bby a întrebat:

Vă cer nişte sfaturi pentru că trec printr-o perioadă complicată. Anul trecut în septembrie am vorbit cu un băiat şi ne-am întâlnit la un suc. După un timp această prietenie s-a sfârşit. Mie îmi placea foarte mult de el dar lui nu ştiu dacă îi plăcea de mine. Acum 2 luni l-am revăzut în şcoala mea dar nu m-a salutat aşa că m-am făcut că nu îl observ, consider că e cel mai bine aşa.
Acum o săptămână eram online şi s-a băgat în seamă cu mine spunându-mi că vine să joace fotbal pe sinteticul de unde sunt eu şi că iar plăcea să mă vadă! Însă ieri alergam cu cea mai bună prietenă şi întâmplător l-am văzut la fotbal ( m-am supărat pe el pentru că nu m-a sunat să îmi spună). Dar partea cea mai interesantă este că nu m-a recunoscut că sunt eu deşi se uita insistent la mine! Astăzi când am venit de la şcoală mi-a spus că a venit la fotbal dar nu a avut minute să mă sune şi mi-a promis că data viitoare o să mă sune.
Acum că l-am revăzut mi-a stârnit câteva sentimente.
Totuşi nu ştiu ce să fac să merg sau nu? Consider că dacă l-ar fi interesat persoana mea nu m-ar fi uitat.
Sper că mă puteţi ajuta.

Răspuns Câştigător
| Shavoo a răspuns:

Poate te-ai facut mai frumoasa decat se astepta. Te-ai mai dezvoltat. cine stie. n-are nimic. Te intalnesti cu el si vezi ce si cum

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zic sa mergi, baiatul nu te a uitat, asta e clar

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Eu zic sa mai vorbiti si daca ramneti apropiati, da-i drumul.

P.S. CE DOAMNE INSEMNA "SINTETICUL"?straight face

| bby explică (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Sinteticul este terenul de fotbal artificial.

| neutrino a răspuns:

Nu degeaba se spune ca unele fete sunt gainuse. Deci poti merge (unde?) ca oricum nu mai conteaza.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu,nu te-ar fi uitat. Draga mea, nu te mai framanta.El merge la,, noroc,,.

| Hevnoraak a răspuns:

Fără supărare, nu te-a uitat dar nici nu ești o prioritate, ești doar o rezervă, dacă ținea la tine, te suna și insista să vă întâlniți.

| Own3r a răspuns:

Du-te vorbeste cu el happy Poate si el simte ceva pentru tine! happy

| Rebekka97 a răspuns:

Eu zic sa te duci. Poate chiar te place...Dar n-am inteles cv.De unde stii ca nu te-a recunoscut?

| bby explică (pentru Rebekka97):

Nu m-a salutat şi cum am vorbit astăzi mi-a spus că nu m-a văzut de mult. De aici mi-am dat seama.
Mulţumesc pentru răspuns.

| alex96korn a răspuns:

Eu zic ca sincer nu te merita. Daca avea sentimente pentru tine facea cumva ca sa va intalniti sau macar sa te salute.