| Denissa_8377 a întrebat:

va descriu putin povestea relatiei mele. La varsta de 17 ani pot spune ca m-am indragostit nebuneste de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine. Se purta frumos cu mine, ma respecta, de cate ori credea ca zice lucruri care m-ar supara isi cerea iertare si multe altele. La inceput parintii mei au fost de acord, apoi nu. si-au schimbat parerea deoarece familia lui era una destul de modesta. eu nu am tinut cont de lucrul asta pentru ca il iubeam si ma iubea.era de ajuns. Apoi tot spunandu-mi parintii mei acelasi lucru am inceput sa ma gandesc si eu. adevarul este ca timp de 4 luni, nu m-a scos la nici macar un suc, desi bani avea la el pentru ca il vedeam cumparand diverse lucruri. m-am gandit ca chiar daca parintii lui nu au bani, el va muncii, si va fi altfel. Lucreaza dar castiga atat cat sa ia ce e strict necesar. In viitor nu stiu. Ce sa fac? Il iubesc stiu asta dar ma gandesc si la alte lucruri. Nu sunt materialista nu vreau sa aiba masina sa ma duca in vacante sau altele dar sa ne putem descurca in viitor. Voi cum ati proceda? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Yoanna_4969 a răspuns:

Tu il iubesti, el te iubeste. De ce sa nu riscati? De ce sa nu treceti peste greutati impreuna? Nu multi au norocul sa se nasca intr-o familie bogata. Si pana la urma, parintii lui nu o sa il intretina toata viata. Va trebui sa munceasca singur pentru a`si castiga painea. Si nu se stie niciodata cum va fi viitorul. Spune`i ca te cam deranjeaza faptul ca nu ati iesit niciodata sa beti ceva... Poate nu face asta pentru ca nu`i place. Dar sunt sigura ca odata ce ii vei spune va incerca sa faca si lucrul asta. Tine minte: Daca nu risti, nu castigi! Succes!:*

5 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Stiu te gandesti ca daca inviitor atunci cand nu va mai depinde de ai lui va avea destula vointa incat sa duceti o viata ok sfatul meu este sa vb cu el nu sa eu spui direct in fata ceia ce ne-ai spus nou insa discuta cu el ce vrea sa faca in viitor suna urat dar cateodata iubire nu este de ajuns numai tu il cunosti si iti poti da seama daca ati putea avea un viitor frumos in fata

| TheSpecialOne a răspuns:

Nu e problema ca e sarac acum, e alta. Daca ai tai sunt bogati si sa zicem ca va casatoriti bla-bla, tot e bine si frumos dar (asta am vazu cu ochii mei) saracul cand ajunge la bani e mai rau ca un nebun... va deveni foarte posesiv pe orice lucru care il inconjoara si va crede ca toate sunt cuvenite lui

Răspuns utilizator avertizat
| TanyaX3 a răspuns:

Daca il iubesti si te iubeste cu adevarat, nu ar trebui sa iti pese de starea lui materialawinking.

| eddward7 a răspuns:

E cam ciudat ca nu tea scos macar o data la un suc sau etc.nu prea merita sa mai stai cu el(parerea mea)