| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

va implor ajutati-ma dau FUNDITA.Acuma sunt intr' o mare belea.
Azi, am fost in oras cu fetele la prajitura.Eu lui mama si lui tata nu le'am spus de prietena mea ca are prieten ca pe urma nu ma m'ar lasa cu ea[cred, nusj], dupa aia, cand eram noi in oras, au venit prietenii iubitului ei la mine acasa, m'au certat evident, avand in vedere ca nu'i cunosteam.Mama m'a crezut ca nu'i cunosteam dar tata e foarte suparat pe mine, si are nervi, nici sa nu ma vada in fata.
Ce sa fac :[?

Răspuns Câştigător
| Anaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai poti sa te duci la el si sa ii explici clar ce s-a intamplat.
Cand tata e suparat pe mine eu stau pe langa el si daca ma pune sa fac ceva in sec. 2 fac laughing)).
Vorbeste si cu mama ta sa ii explice lui ca tu invitasei doar fetele nu si baietii :d.
Poate ea va reusii sa il imbuneze cumva si sa ii explice ca nu esti genu' de fata sa umple cu 10...
O alta varianta ar fi daca ai chema prietena ta la tine sa ii spuna tatalui tau ca erau prietenii ei si ca tu nici nu ii stiai :d... dar pentru. asta trebuie sa ii zici si fetei ca tatal tau e foarte suparat pe tine si ca e din cauza ei practic...
Take care:*!

5 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

Pfff
tatii intotdeauna sunt mai severi. o poti ruga pe mama ta sa vorbeasca cu el sa te ierte!
e stupid adica are dreptate, multi tati adica nici tata, nu au incredere in ficele lor si le suspecteaza de cate ori e nevoie atunci cand vine vorba de baieti! asa mi s intampla si mie :-J
incearca sa nu fi fraiera! eu asa fac, ii arat lu' taicamiu ca nu ma intimideaza el pe mine si ii spun verde in fata ca nu s-a intamplat nimic si s te duca la ginecolog daca nu are incredere in tine! [asta as zice daca as fi in locul tau]
bafta! si fi cu tupeu insa nu dala nesimtit sa-ti mai arda si o palma!

| nely19 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vb cu el eventual cu ambii, si sa-i explici cum sta treaba, ii sp ca tu ai crezut ca daca ar fi aflat ca pr ta ar iubit s`ar fi suparat si n te`ar mai fi lasat sa vb cu ea, o sa vezi ca sunt parintii tai si o sa te inteleaga, nu`ti mai fa atatea probl...toate supararile trec mai devreme sau mai tarziu, pup dulce:*

fundita?happy

| TpuFanNrUNU a răspuns:

Hm, Bine ar fi sa vrobesti cu mama sa sa incerce sa ii explice situatia, pentru ca este clar ca nu vrea sa vb cu tine momentan. Poate reuseste mama sa sa-l mai colmeze si atuncea ai putea sa incepi si sa incerci sa ii explici ca nu in cunosteai si ce s-a mai intamplat, Mult noroC!

| EraGGon a răspuns:

Incearca sa prezinti cat mai multa incredere si sa faci tot ce iti spun iei pana le trece supararea si data viitoare sa ii anunti inainte

| alee_3151 a răspuns:

Lol. tatal tau nu trebuie sa fie asa. doar esti fiica lui. daca n-are incredere in tine oh go on pfui. e grav! ce sa faci?! pai explica-i ca chiar nu ii cunosti. si ca ar fi bine sa te creada sau ar prefera sa-l minti? spune-i asa. de cate ori iti spun adevarul si nu ma crezi? ai prefera sa te mint? fundita? puppy dog eyes