| yoyo_5656 a întrebat:

Va multumesc pentru ajutor dar acum s-a intamplat ceva am aflat un lucru care pe mine ma cam deranjeaza... l-am aflat de la prietenul cel mai bun al iubitului meu, mi. a spus ca la ei pe strada fetele se imbata si ei profita de ele pe mine ma deranjeaza deoarece este ceva distanta intre noi si imi este teama sa nu faca si acum la fel. Nu stiu ce sa fac!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pune punct relatiei.

| Castiel a răspuns:

Daca te iubeste nu face nimic prosteste, daca nu te iubeste ti-a traso, cel mai bine ar fi sa il testezi daca te iubeste bla bla

| Dragonboy a răspuns:

Asta imi arata ca il iubesti foarte mult pe baiatul respectiv! Pai in privinta asta nu prea ai ce sa faci! E distanta asta intre voi si baiatul nu prea e baiat pana nu se duce si la alta! Stii ce conteaza? Faprul ca te iubeste. Probabil ca se duce la alta pentru ca iti simte lipsa da nu ai ce sa faci. Se duce cu aia pentru o ora da tot pe tine te iubeste! Ea reprezinta doar o distractie nimic altceva! Tu ce ai prefera, ca o tipa foarte atragatoare sa se duca sa traga de el si el sa ii spuna ca nu vrea sa aiba deaface cu ea? Daca se duce inseamna ca poate, ai cu cine te mandriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea si tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Femei care stiu ce vor maiiii, nu ca voi.Si in cazul in care se trezeste una c-un bebel cine-i spune ei care-i tatal pentru ca, beata fiind, nu cred ca tine minte nici ca a facut-o daramite cu cine.Ar trebui sa se mute toti din zona mai tirziu cind apar copiii sa evite procesul de consangvinizare cind acestia ajung la maturitate.Cine stie ce natii se vor mai naste.