| numauitaoricesevaintampla a întrebat:

va plac genul de fete care sunt prea increzatoare in ele de exemplu cand ii spune un baiat "esti frumoasa" raspunsul e "stiam" sau cand ii spune cineva ceva urat tot baietiilaughing zic a-ti vrea-o voi odata...cred ca si asta e rostul complimentelor lor le place sa fie folosite ca presul doar sa calci pe ele...mmm oricum nu inteleg gandirea asta deci?

9 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Genul acela de fete foarte încrezatoare care par foarte sigure pe ele, de fapt sunt destul de instabile emoţional şi foarte complexate.
Ca nişte nuci mari şi frumoase, dar goale în înterior.
O zi bună!

| BlackheartQueen a răspuns:

Cred ca e mai frumos, atunci cand un baiat iti face un compliment, sa ii multumesti, nu sa ii raspunzi fitos.

| kRedhead a răspuns:

Aceasta gandire nu este greu de inteles. Crede-ma, orice fata este increzatoare in ea, mai mult sau mai putin. Fiecare fata se vede frumoasa in sinea ei, dar adora sa primeasca complimente. Chiar daca raspunde cu "stiu", "stiam" sau "zi-mi ceva nou" nu inseamna ca e aroganta sau prea plina de ea. Chiar daca fetele sunt increzatoare, au momente in care se simt urate, iar complimentele din partea baietilor sunt binevenite oricand.

| neutrino a răspuns:

Nu trebuie acum sa intelegi psihologia unei fete, multi au incercat si au dat gres. Trebuie doar sa intelegi ca unei fete intotdeauna ii va faca placere sa primeasca un compliment frumos spus si ca o fata, pentru a fi cucerita, trebuie sa o curtezi, nu sa o ceri!

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

SUNt Fata oricum mersi

| unknøwn a răspuns:

Da. Cunosc genul.
La fetele astea le distrugi *** shield-ul foarte simplu.
Le pui jos, să pară că sunt inferioare. Le dărâmi complet.
De ce? Fetele au foarte multe complexe şi foarte multe frustrări. Cu cât o fată este mai frumoasă cu atât are mai mulţi ochi care o privesc, cu atât are mai multe complexe şi e mai vulnerabilă. E foarte uşor să o controlezi cum vrei tu, trebuie doar să ştii pe ce butoane să aştepţi.
Dacă vrei cel mai frumos măr dintr-un pom care se află în vârful copacului cum procedezi? Păi îţi zic eu cum. Nu te urci în vârful copacului să-l iei. Ci scuturi copacul să-l aduni de pe jos.
Înţelegi aluzia?!

| anonim_4396 a răspuns (pentru unknøwn):

M.ai lasat fara cuvinte nu m.am gandit la asta.e de retinut.mersii

| ElyNix23 a răspuns:

Păi, eu adopt această personalitate, ca să spun așa. Nu știu sigur dacă băieților le place o fată încrezătoare sau una foarte timidă. Adevărul e că primul fel sunt mai independente, depinde de gusturi acum.
Nu trebuie să înțelegi această gândire. Acele fete sunt încrezătoare fiindcă vor să se lase greu de abordat.
Pa, pa!

| unknøwn a răspuns (pentru ElyNix23):

No ***?!
VOR SĂ SE LASE GREU DE ABORDAT.
Dar nu şi reuşesc.
E chiar mai uşor să abordezi o tipă care e încrezătoare în sine, dacă ştii cum să te joci cu ea poţi să-i distrugi încrederea asta a ei. E mai simplu decât pare. Când toţi băieţii vin la tine şi îţi spun "vai, eşti splendidă" şi vine unul şi îţi spune "ha? arăţi drăguţ dar te strică unghia aia ruptă. " care crezi că are mai mult succes? Prima categorie de lingăi sau categoria a doua de masculi?