anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunabatting eyelashes
va plictisesc si eu cu cevahee hee
dar vreau sa stiu si eu parerile voastre sau sa ma ajute cineva cu un sfat:d
sunt cu un baiat de 2 luni, ne-am certat acum 2 saptamani si in aceste 2 saptamani nu a vorbit deloc cu mine, ma evita.Si am vorbit cu el acum cateva zile si mi-a zis ca daca ii demonstrez ca il iubesc relatia o sa revina la normal. i-am demonstrat, dar nu este nici o schimbare, tot asa se comporta, ma evita, nu vorbeste cu mine, dar stiu ca el ma iubeste si tine la mine, pentru ca mi-a demonstrat asta mereu dar el este indiferent si pe degeaba demostreaza daca nu vorbeste cu mine.As vrea sa ma despart de el, dar nu stiu daca as putea sa il uit pentru ca este din scoala la mine si l`as vedea zilnic. Oare este mai bine sa il uit si sa ma despart de el sau sa raman cu el?

Răspuns Câştigător
| AdelinaChp a răspuns:

Hmm. comlicata intrebare dar fac tot ce potwinking, draga mea in primul rand mai dai o sansa si mai arata-i cateva zile cat de mult tii la el prin diverse gesturi. prin fel si chip incearca sa intrii in vb cu el. Daca chiar nu se poate pai uita`l, o sa suferi oricum straight face ashea ca mai bine arata-i indiferenta ta dar nu il ignora complet dupa despartire. pune-l in cutia ta pretioasa din inima. uitare tongue Incerca si vezi daca o poti salva... daca nu, nu te merita... uita`lwinking

sper ca te-am ajutat

fundis`aa? happy

9 răspunsuri:
| abc123_5207 a răspuns:

Gandeste-te mereu la ce te-ar face pe tine fericita, ia-te dupa instinct, orice ti-am zice noi tu tot vei face ce vei considera mai bine, e adevarat ca e foarte urat ca te evita, incearca sa vb cu el, daca vorbiti puteti rezolva multe big grin

| dydy1992 a răspuns:

Paii daca crezi tu ca inca mai tine la tine atunci nu ar fi cazul sa te desparti. Poate unul din colegi l'au invatat ca acea "demonstrare de iubire" este prin ***. Multi baieti erau draguti, finuti, dar apar alti baieti care il invata lucruri oribile si rele pe care sa le faca fetelor. Deci daca tii atat la el mai bine ai afla ce are de gand prin acea demonstrare a iubirii pentru el happy
Succes :X

| Nikoletta_8840 a răspuns:

Draga tannya) eu cred ca daca il iubesticu adevarat cu singurantza nu vrei sa te desparti de el happy si el la fel) daca sunt sanse sa tzinetzi realata tzinetzio tot asa) dar asta depinde si de el,,, deci tu il stii mai bine) daca merita sa fie iubit) Despartirea e ceva nu prea placut!

| annka a răspuns:

Si eu trec prin o chestie asemanatoare. nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau un sfat, dar sincer am ajuns la concluzia ca daca te iubeste nu te ignora, nu te lasa sa "fierbi in suc propriu" si mai ales nu'ti cere sa-ti demonstrezi sentimentele ca el sa continue cu atitudinea lui aiurea.
si daca nu te desparti de el si o sa continui cu el sunt doua variante:
1. sa isi schimbe comportamentul(intr'o luna, 2... 10) si asta depinde cat de mult esti dispusa sa astepti
2. sa te saturi la un moment dat de atitudinea lui si sa renunti. atunci cand ajungi la saturatie si sentimentele tale se vor diminuathinking

parerea mea, daca gresesc nu te supara pe mine:-s

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa te desparti de el pentru ca daca o sa va impacati si o sa va certati din nou iarasi o sa stati asa suparati unu pe altu lasa-l o sa gasesti altul mai bun nu te merita scuze poate de ignesc dar iti bate joc de tine vai doamne ca trebuie sa ii demonstrezi ca de parca el nu isi da seama

| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi, mai intai vorbeste cu el serios, si zi ce te deranjeaza la relatia voastra, daca nu se schimba, desparta-te, ca ciorba incalzita niciodata nu o sa fie ca cea proaspata! Si mai bine ocupate de scoala!
Bafta si Sarbatori Fericite!

| byabiby14 a răspuns:

Buna.sa stii ca daca respectivul tine la tine...si chiar te iubeste nu merita sa te desparti de el.pentru ca baietii sunt rai iar acum ei se uita mai mult la "forme", nu incerc sa jignesc pe nimeni, daca as fi in locul tau as continua relatia:d, daca el te place iar tu il placi...merita sa fiti impreuna, nu fa si u prostia asta,(ca si mine). fa ceea ce simti, alegerea ta este cea mai corecta:*bafta! :*
daca el te ignora, ignora-l si u si lasa-l si pe el sa sufere (deoarece indiferenta doare cel mai tare), nu suferi doar tu.big grin

| TannyaEmoooKid a răspuns:

XXxOwEliteCxiixXx
si cum sa ii demonstrez ca tin la el? sincer nu stiu ce sa fac...
si de ce sa nu-l ignor complet dupa ce ma despart de el?

| AdelinaChp a răspuns:

Tannya... arata-i prn diferite gesturi, atunci cand el iti intoarce spatele tu zambestei, atunci cand vb si el te aude incerca sa spui ceva dragut despre elwinking, iar daca dupa ce te desparti de el nu trebuie sa il ignori, arata`i ca tu esti mai inteleapta ca el si ca esti mai matura si cu toate ca nu mai sunteti impreuna poti sa fii la fel de bunawinking

uita`l dar nu il ignorawinking

asa va fi mai bine :X succes