| rares32 a întrebat:

Bună, vă rog ajutați-mă!
Acu 8 zile eu și prietena mea am avut primul raport sexual, ne-am masturbat reciproc, după care eu am atins-o cu penisul jos, doar am fixat penisul unde începe vaginul, fără să introduc, era strâmt, și nu am incercat să intru, am repetat asta de vreo 3 ori
Acum prietena mea e îngrijorată să nu rămână însărcinată, și ieri, la o săptămână de la cele întâmplate ea a zis că a avut crampe, care o duc în zona colonului
Care sunt șansele? Nu a fost sex și nici spermă, ci doar lichidul pre ejaculator.
Vă rog mult ajutați-mă! Rog seriozitate

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu asta numesti raport sexual? Asta e joaca de copii fara minte.Nu ramane.Stai linistit.Crampele sunt de la alimentatie.O fi mancat fasole.

| christos1234 a răspuns:

Sa nu va mai jucati neprotejati puteti sa deveniti prea devreme parinti.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ei vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.

| mihai69 a răspuns:

Imposibil, nu e; dar din fericire (sau nu?) e foarte puțin probabil.
Data viitoare, mai multă grijă și nu mai uita de protecție! Sau nu mai da cu pu(șc)a pe unde nu e voie!

| Emilian65 a răspuns:

In urma masturbarii ai ejaculat? Daca ai ejaculat si ai incercat sa o penetrezi, chiar daca nu ai introdus penisul in vagin, sperma a luat contact cu vaginul, spermatozoizii au inaintat si in felul acesta este posibil ca prietena ta sa fi ramas gravida.

| Alcyon a răspuns:

In loc sa puneti intrebari idioate pe TPU, mai bine v-ati proteja.

| Lawliet14 a răspuns:

I-ai rupt himenul?

| grab a răspuns:

Daca s-a spalat bine dupa, si nu ai intrat prea adanc si nici nu ti-ai dat drumu e degeaba sa isi faca griji aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ramane insarcinata stai linistit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acele crampe pot apărea si din cauza fricii sa nu cumva sa fi rămas ori i se apropie problemele, ori răceală...etc.
Eu zic sa stai liniștit si sa ii spui ca nu are de ce sa își facă griji, pentru ca nu a rămas.
Dar pe viitor, sa nu uitați sa folosiți prezervativ ...si, nu o grăbi daca e prima data happy

| vioricavio a răspuns:

Stati linistiti, slabe sansehappy

| AndradaMelania a răspuns:

Va rog s-a citit toti de pe net sau de unde vreti conditiile in care o femeie ramane gravida!
Mai trebuie un minimum de informatie, 2-3 randuri acolo de citit.
NU, nu ramane gravida, ar fi culmea sa fie gravida si virgina, o sa fie un fel de "Fecioara Maria", in concluzie, stai chill, nu e nimeni gravida.

| AndradaMelania a răspuns (pentru AndradaMelania):

Sa cititi (TPU nu ma lasa sa scriu cu forma corecta, a corectat automat gresit, imi cer scuze!

| rares32 explică:

Nu, nu i-am rupt himenul si nu am intrat cu penisul acolo

| rares32 explică:

Știu că trebuia să ne protejăm și mulțumesc de răspunsuri, m-am mai liniștit, de acum sunt atent