Ai facut o mare greseala ca i-ai dat virginitatea...Tu il iubesti dar el nu te iubeste aici e foarte clar... daca te iubea ramanea cu tine dupa ce a-ti facut o pentru prima data! Sfatul meu e sa nu te mai lasi atat de usor.intr-adevar poate tu o faci din dragoste dar altii pot intelege altceva,, nu l mai cauta lasa-l in pace si cauta-ti un baiat care sa te merite cu adevarat! Ai grija de tine!
Draga mea, sincer acum el vrea sa se foloseasca de tine si banuiesc ca si de cealalta. Asa cum nu-i raspundea ei asa nu ti-a raspuns nici tie a doua zi...probabil de data aceea era in pat cu ea.cand cu una cand cu alata.
Nu stiu daca iti place sa imparti ceva cu alta fata. Gndeste-te numa la cate boli poti lua.
Parerea mea este ca nu te merita... lasa-l ca baieti mai sunt.
Nu esti o jucarie buna numai pentru sex.esti o fiinta cu sentimente curate pentru un baiat care nu merita NIMIC...
Treci peste pentru binele tau!
Iti urez noroc in alegerea pe care ai s-o faci...
Nu se merita daca a zis ca s-a plictisit de aia...gandeste-te k poate in curand se plictiseste si de tine, oricum el este numai in bataie de joc, se foloseste de voi 2 asa ca cum a zis si tipa de mai sus, vezi-ti de viata ta k e mai bine
Da.am vorbit cu fata aia care a fost cu el si mi-a spus sa nu imi mai fac sperante ca el deja s-a bagat cu alta.