Imi pare foarte rau pentru tine urasc baieti astia care fac fetele sa sufere si sa planga in nici un caz nu te merita...Am trecut si eu acum vreo 3 luni prin asta fostul meu prieten m-a facut sa sufar groaznic stateam numai inchisa in camera mea si plangeam.Pana cand prietena mea a venit la mine si m-a intrebat ce am eu i-am povestit si sti ce mi-a zis?!"si pentru asta plangi tu? pentru un baiat? sigur e un dobitoc care te-a facut sa suferi si acum rade de tine ca vede sa plangi, chiar crezi cate merit?", si am iesit pe afar si de atunci nu mai am nici o problema.de atunci chiar l-am
uitat definiti si nu ma mai intereseaza persoana lui
Te rog foarte mult puneti intrbsrea ciar crezi ca te merita? chiar crezi ca iti merita toate lacrimile?
Poate imi lasi un mesaj cu id tau si mai vb pe mess
te am pupat dulshee
sa nu ma fi trista viata merge inainte cu bune si cu rele :X
Ar trebui sa fii mai puternica si sa nu-ti mai plangi de mila singura.
Daca nu mai e cu tine,inseamna ca n-a fost niciodata.
Singura trebuie sa te ajuti,sa-ti gasesti sa faci mici lucruri si multe care te pot bucura intr-adevar!
Nu castigi nimic plangand singura,iti pierzi si respectul fata de persoana ta si increderea in tine.
Aduna-te,respira o data si ia-ti hotararea sa ti-l scoti din minte.
Nu uita ca un baiat care te face sa plangi NU TE MERITA,un baiat care te merita,nu te-ar face sa plangi!
Gata cu plansul si jalea!
E vara,soare, baietii misuna pe toate drumurile, deschide ochii aia frumosi si priveste in jur!
Curaj.
Si succes!
Asa, si dupa ce plangi ce se intampla? Ceva grav in alta parte decat in mintea ta? O sa mai plangi o vreme dupa el, dar nu uita sa te si bucuri de lucrurile frumoase. Ca o sa iti treaca, toti am patit si ne-a trecut si stim ca trece. Chiar daca nu ma crezi acum si iti imaginezi ca doar tu suferi asa Peste o vreme o sa razi de chestia asta. E parte din viata
Iti multumesc mult pentru fundita si sper ca te-am ajutat mult succes in continuare
De dragoste nu scapi asa repede...vei suferi multtt pana il vei uita vreo 3 luni ( si eu am patit'o) dar iti revii... dragostea e trecatoare nu uita!
Iar daca vrei sa incerci sa il uiti, iesi pe afara cu prietenii...incearca sa nu te gandesthi la el...si iti va trece cu timpul