anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Deci... iubesc un baiat foarte foarte mult si el cred ca stie asta. m-am indragostit de el din prima clipa din care l-am vazut si de atunci il iubesc nebuneste si toata vara am stat cu el adica ma rog aproape el stia ca il placa ca se observa foarte tare si azi vara nu mo prea ignorat dar acum ca suntem la scoala nu prea mai am cand sa stau cu el ca mi rusina sa vb cu el si i-am bagaT idul in lista si am vb cu el sa parca nu mai vroia sa vb cu mine si m-a lasat in pace siam vb azi cu el si l-am intrebat ceva si nu mi-a zis nimic da mi-am dat seama ca nu mai merita si vreau sa-l uit dar adevarul este ca e foarte greu pentru ca il iubesc ffff mult si cand il vad la scoala imi bate inima de imi sare din piept.va rog frumos cu sa fac sa-l uit? dau finditza promit

Răspuns Câştigător
| mirela26 a răspuns:

Draga mea, eu am 28 ani si inca nu am descoperit reteta magica de a uita o o pers pe care ai iubit-o mult. timpul te ajuta sa uiti,o solutie este sa nu va vedeti,sau va aparea un alt baiat mai bun si vei gindi, ce am vazut la ala?! majoritatea datilor cind te vei indragosti va fi de baieti ocupati sau mai mari ca tine ce e interzis e intodeauna mai bun, asta pina apare adevarata ta pereche.eu ma simteam mereu atrasa de baieti ce aveau prietena. pina a aparut sotul meu, prima si ultima dragoste. pina iti vei gasi jumatatea te vei indragosti de atitea ori...

2 răspunsuri:
| fofinha a răspuns:

Incearca sa vorbesti si cu alti baieti, sa ti petreci timpul cu ceva mai util. fa lucruri care iti plac, iesi cu fetele, incearca sa nu te gandesti la el un timp. daca vorbeste cu tine ignora-l, nu ii da atentiehappy

| deeastar a răspuns:

In aceeasti situatiie sunt si eu.incearca prin intermediul unei prietene sa afli daca te place. adica sa o pui pe prietena ta sa il intrebe sau daca esti prietena cu unul/una din prietenele lui roag-o sa il intrebe daca te place. s-ar putea sa te placa pentru ca asa sunt toti ne ignora cand ne plac daca nu te place. gandeste-te la altii cauta alt baiat.winking Bafta!