| mnjtr a întrebat:

va rog ajutati-ma.deci pana maine trebuie sa am o poza si cu iubitul meu. dar problema ca nu avem o poza impreuna din motiv ca el nu este din orasul meu...si as vrea sa imi ziceti un program de unde pot sa il tai pe el dintr-o poza cu el si sa il pun langa mine in poza...va rog ajutati-ma

ofer funda plus vot.

8 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

Te-ai bagat intr-un pariu? De ce ai facut asta daca stiai ca nu e adevarat?
Tot ce-ti pot spune este ca daca stii sa lucrezi in Photoshop reusesti sa modifici poza. Dar trebuie sa ai ceva experienta pentru asta.
Puteai sa dai si tu mai multe detalii pentru ca daca nu reusesti cu poza macar sa incerci cu niste alternative, intelegi?
Daca nu merge nimic pur si simplu spune-le adevarul, o sa inteleaga cumva.

| mnjtr explică (pentru Psihologul):

Problema este ca nu am de unde sa iau photoshop pentru ca am incercat de pe net si n-am reusit sad

| DuLcyK a răspuns:

Pizap.com eu aici imi editez toate pozele... Sper ca te-am ajutat.

| Lavinutzz a răspuns:

Idem DuLcyK si eu folosesc pizap si este foarte bun deci baftawinking

| DeeaDLove12 a răspuns:

In pizap trebuie sa ai o poza cu tine si cu el si le bagati impreuna pozele cu voi

| mnjtr explică (pentru DeeaDLove12):

Stiu.dar eu vreau ca poza sa fie cat mai reala.am incercat cu pizap dar nu iese cinestie ce sad

| DeeaDLove12 a răspuns (pentru mnjtr):

Atunci nu poti decat cu Photoshop, ori sa amani pariul ori sa il convingi sa vina

| mnjtr explică (pentru DeeaDLove12):

Da nu este niciun pariu.da vreau sa ii fac un cadou cu poza aia si ai fi surprins sa vada o asemenea poza :X si nu stiu cum sa o fac.nu sti pe cineva care m-ar putea ajuta?big grin