Vb aiureli cu tine ce rost are sa mai vb cu omul daca nu stie ce vrea sa se impace sau nu lasa-l balta
Singurele msge care lea mai dat o fost"am treaba"da stiu sg ca nu are atata timp
Trebuie sa vorbesti cu el, sa il intrebi ce vrea cu adevarat.Sa va impacati sau nu. Mi se pare uart din partea lui sa nu iti mai raspunda, sau sa iti zica ca are treaba. Daca vroia sa va impacati, iti trimitea imediat sms.
Te deruteaza. Vrea ca tu sa te simti aiurea si sa mergi sa iti ceri scuze desi nu ai de ce...Nu te merita...Esti prea buna pentru el
Se pare ca vrea sa para mai puternic ca tine. Din ce spui, usor, usor, te distruge emotional.Aseapta o saptamana, nu-i mai zi absolut nimic. Dupa o saptamana, spune-i verde-n fata tot.Tot ce crezi si ce simti. Daca in cursul saptamanii in care tu te decizi sa nu-i mai spui nimic, vine la tine cu texte de google, spune-i in momentul ala ce crezi.Nu cred ca se merita sa suferi degeaba. El a gresit, tot el e ingamfatul?Discutand fata in fata, poti rezolva mai usor lucrurile.
Exat. el vrea ca tie sa ti para rau pentru ca te ai certat cu el.fii tare, dar iarta si tu. uite sa ti dau un exemplu.sunt de trei luni cu un baiat.si aseara. i-am cam zis unui baiat...ca il iubesc. dar ma luaseputin valul. i-am zis iubitului meu pentru ca stiu ca ma iubeste si mi am cerut scuze. el a zis ca e in regula si ma iertat.ideea este ca poate e sincer cand zice ca nu o sa se mai repete. tu in cunosti mai bine dar ai grija sa nu ti para rau dupa el.
E smecher, dupa ce ca a gresit vrea ca tot u sa ajungi la el si sa te rogi de el...
offffffffff, baietii astia
nu-i da satisfactie, nu il mai bazai
pentru ca el e cel care a gresit, nu tu
beausingurlamasamea întreabă: