anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog, ajutati-ma!
http://www.welovedates.com/blog/2011/10/how-to-act-on-a- first-date/ Cine imi poate traduce si mie ce scrie aici, in engleza? Dau funda! Va rog seriozitate, nu pot sa traduc bine cu GOOGLE TRANSLATE! Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Chiar daca nu sunt de acord cu ce scrie iata si traducerea happy
Easy. Act like you don’t care if there is a second date or not.
- Usor ( Adica sa ai o atitudine degajata). Comporta-te ca si cum nu te-ar interesa daca ar urma o a doua intalnire sau nu.
No, I don’t mean you should go out of your way to make a horrible impression, or act like a disgusting human being. Nu, nu ma refer ca trebuie sa iesi din normalul tau ca sa creezi o impresie oribila sau sa te comporti ca o alta persoana. But all too often people go on first dates, and get so overly excited at the prospect of it being their "last first date" and become intent on securing a second date, and a third…and deleting their online dating profile. Dar cel mai adesea oamenii care merg la o prima intalnire devin foarte entuziasmati cu gandul la faptul ca aceasta ar putea fi prima-ultima intalnire si devin mai preocupati de asigurarea unei a doua intalniri, a unei a treia si astfel isi sterg agenda de intalniri pe care ar putea-o eventual avea. The first date isn’t just an opportunity to get to know someone offline, it’s become a means to an end…and it’s unattractive. Prima intalnire nu este doar o oportunitate de a cunoaste pe cineva in mediul lui, ci poate insemna si un mijloc de a termina o relatie cu cineva, lucru care face prima intalnire neatractiva.

You can smell desperation. Ok, maybe not smell it, but definitely sense it, right? I was on a first date once, with a seemingly sweet guy from Ok Cupid, and he kept mentioning things we should do way in the future. "I can’t wait to take you skiing!" It was the middle of a hot summer-there wasn’t going to be snow for months. I realized that he wasn’t enamored with me, necessarily…he was enamored with the prospect of being in a relationship.
Poti mirosi disperarea. Bine, poate nu sa o mirosi, dar desigur o poti simti, Nu? Am fost la o prima intalnire odata, cu un tip apparent dulce de la Ok Cupid, si tinea sa-mi mentioneze lucrurile pe care le vom face in viitor: " De abia astept sa te duc la Ski". Intalnirea era in mijlocul unei very calduroase si nu urma sa ninga decat peste cateva luni bune. Am realizat ca nu era neaparat amorezat de mine ci mai degraba ii placea perspective unei relatii, de a fi cu cineva.

Back to the question at hand. I don’t think I need to tell you how to behave on a first date-be polite, engaging, keep it light and interesting. There, I just did! But that’s nothing new. Instead of spending the evening worrying about what he or she thinks of you, consider for a minute what you think of them.
Inapoi la intrebarea in cauza. Nu cred ca trebuie sa-ti spun cum sa te comporti la o prima intalnire: fi politicos, deschis, mentine o atitudine placuta si echidistanta, las-o interesanta si incitanta ( discutia ).

Keep your guard up. Ask the questions that are important to you. Don’t share your secrets, your life story, all your hopes and dreams. Think of the first date as an interview. If he’s worth it, and you genuinely like him, there will be plenty of opportunities to tell him every detail about your life. Yes, you might feel a connection, and it really could be the last first date you ever go on, but there is nothing wrong with taking it slow and not getting caught up in what you wish was happening, versus what is actually happening. Take the pressure off the situation, and relax.
Pastreaza garda sus. Intreaba intrebarile care sunt importante pentru tine. Nu iti depana secretele vietii dezvaluind din vise, sperante si perspective de viitor. Gandeste-te la prima intalnire ca la un interviu. Daca el merita, sit u il placi cu adevarat, vor fi o multime de oportunitati in care sa-I relatezi fiecare detaliu din viata ta. Da, poti simti o conexiune, si poate insemna ca va fi prima-ultima intalnire din viata ta la care vei merge vreodata, dar nu este nimic rau in a lua lucrurile incet si a nu te lasa prins in ceea ce se va intampla, versus ceea ce se intampla atunci. Reduce tensiunea situatiei si relaxeaza-te.

Don’t let the excitement of being on a date cloud your judgement. It’s easy to fall in love with love, but it’s even better when you actually fall in love.
Nu lasa entuziasmul de a fi la o intalnire sa-ti intunece rationamentul. Este usor sa te indragostesti, dar este si mai bine atunci cand te indragostesti cu adevarat.

2 răspunsuri:
| dandk a răspuns:

Asa am tradus prin google translate:
Usor. Poartă-te ca tu nu-mi pasă dacă există un al doilea dată sau nu.

Nu, eu nu înseamnă că ar trebui să ieși din calea ta pentru a face o impresie oribil, sau să acționeze ca un om dezgustător. Dar de prea multe ori oamenii merg pe date mai întâi, și primești prea incantati de perspectiva de a fi lor "ultima prima intalnire" și să devină intenția de a obține un al doilea dată, și un al treilea... și ștergerea profilului lor de dating online. Prima data nu este doar o oportunitate de a cunoaște pe cineva offline, acesta a devenit un mijloc pentru un scop... și e neatractiv.

Puteți mirosi disperare. Ok, poate nu-l miros, dar cu siguranta se simt, nu? Am fost la o prima intalnire o data, cu un tip aparent dulce de la Cupidon Ok, și el a continuat menționând lucruri ar trebui să ne facem drum în viitor. "Eu nu pot să aștept să vă luați la schi!" Acesta a fost mijlocul de o vară fierbinte, nu a fost de gând să fie zăpadă de luni de zile. Am dat seama că nu era îndrăgostit de mine, neapărat... el a fost îndrăgostit, cu perspectiva de a fi într-o relație.

Înapoi la întrebarea de la mână. Nu cred că trebuie să-ți spun cum să se comporte la o prima intalnire-fi politicos, angajarea, păstrați-l ușor și interesant. Nu, doar am facut-o! Dar asta nu e nimic nou. În loc de a petrece seara griji cu privire la ceea ce el sau ea crede de tine, ia în considerare pentru o clipă ce crezi tu de ei.

Ține garda sus. Pune întrebările care sunt importante pentru tine. Nu partajați secretele tale, povestea vieții tale, toate sperantele si visele tale. Gândiți-vă prima data ca un interviu. Dacă el merită, și-l place cu adevărat, vor exista o multime de oportunitati de a-i spun fiecare detaliu despre viața ta. Da, s-ar putea simți o conexiune, și într-adevăr ar putea fi ultima data primei te duci mai departe, dar nu este nimic în neregulă cu a lua-o încet și să nu fi prinsi in ceea ce doriti sa întâmplat, comparativ cu ceea ce se intampla de fapt. Ia presiunea de pe situația, și relaxați-vă.

Nu lasa entuziasmul de a fi pe un nor data judecata. Este ușor să cadă în dragoste cu dragoste, dar este chiar mai bine atunci când se încadrează de fapt în dragoste.

| slayer09 a răspuns:

Am incercat sa traduc cum am inteles eu... sper sa fie bine big grin

Usor. Poarta-te ca si cum nu iti pasa daca va fi o a doua intalnire sau nu.

Nu, asta nu inseamna ca trebuie sa iti iesi din mana si sa faci o impresie proasta, sau sa te porti ca un om nepoliticos. Dar toti oamenii care trec prin primele intalniri, si sunt atat de emotionati incat pentru ei cred ca va fi "ultima prima intalnire" ajungand sa se gandeasca la o adoua intalnire, si la a treia... stergand astfel profilul lor online pentru "agatat". Prima intalnire nu e doar o oportunitate ca sa cunosti pe cineva din mediul real, ci devine un mijloc pentru atingerea unui scop....si nu este atractiv.

Poti mirosi disperarea. Bun, nu chiar mirosi, ci simtind-o, nu? Am avut si eu o prima intalnire cu un tip dulce de la OK Cupid, si imi spunea lucruri ce ar vrea sa le faca cu mine in viitor. "Abia astept sa mergem sa schiem!" Era mijlocul verii intr-o calduroasa zi, iar zapada nu va veni asa de curand. Am realizat ca nu este neaparat indragostit de mine, ci este indragostit de a fi intr-o relatie.

Intorcandu-ne la oile noastre. Nu cred ca trebuie sa iti spun eu cum sa te comporti la o prima intalnire-fii politicos, captivant,
mentine-te interesant si "usor". Uite, ti-am si spus! Dar asta nu e de ajuns. In loc sa iti petreci seara ingrijorandu-te ce crede ea sau el despre tine, gandeste-te pentru un minut ce crezi despre ei.

Ramai cu garda ridicata. Pune intrebarile care sunt importante tie. Nu iti impartasi secretele, povestea de viata, toate visurile si sperantele. Gandeste-te ca la un interviu cand esti la prima intalnire. Daca el merita, si iti place cu adevarat de el, vor fi o groaza de oportunitati ca sa ii spui fiecare detaliu despre viata ta. Da, poate vei simti o conexiune, si poate chiar va fi ultima prima data la care vei merge, dar nu e nimic gresit in a o lua usor si a nu fi prinsa in ceea ce iti doresti tu sa se intample in loc sa fii atenta la ceea ce se intampla. Elimina presiunea situatiei si relaxeaza-te.

Nu lasa emotiile sa iti strice judecata.E usor sa te indragostesti de dragoste, dar e mai bine sa te indragostesti cu adevarat.