Salut!
Am patit si eu ceva similar.
Din pacate, nu prea ai ce sa faci. Ce poti face e sa te asiguri ca tarfa aia nu-ti mai ajunge la telefon si/sau la iubiti.
Ai putea sa incerci sa le arati tuturor ce fata are, dar nu te ajuta cu nimic.
Pe tipul asta de acum, poti sa-l uiti. Daca te placea cu adevarat, ii facea vant la aia, nu statea ca prostul.
Cu ea incearca sa rupi orice relatie, evit-o pe cat posibil.
Ai grija de tine. Te pup
Daca te iubea cu adevarat pana sa apara ea, te-ar iubi la fel si acum.Se pare ca si-a cam schimbat sentimentele, deci ele nu erau de la inceput serioase.Nu merita sa te consumi pentru el, considera ca el te-a pierdut prin iubirea lui nesincera.Gandeste-te ca desi l-ai recupera, sa zicem, acum, dupa ar gasi pe altcineva si s-ar repeta povestea.Nu merita.Da-l incolo soro, ca-s mii ca el.
Ce neserios este! Si prietena aia a ta sigur nu iti este prietena daca iti fura toti iubitii. Este doar un parazit uman si probabil de invidie ca tu ai un asemenea succes la băieţi încerca să vă despartă.
Pune-l pe baiat sa aleaga :fie tu, fie asa zisa prietenă a ta. Dacă te alege pe tine pune-l sa promita ca astfel de incidente nu o sa se mai repete. Daca o alege pe ea, lasă-i, nici Iulia nu ţi-a fost o prietena adevarata şi nici baiatul ala nu te-a iubit cu adevarat.Se merita unul pe celalat! Vei gasi sigur ceva mai bun decat ei, crede-ma! Daca chiar mai are sentimente pentru tine nu s-ar fi lasat asa de usor agăţat de Iulia.
Trebuie sa aveti o discutie tot trei si atunci lucrurile se vor clarifica
Uita-l,nu te merita, mai devreme sau mai tirziu v-a realiza cine ai fost cu adevarat...
Buna...sa iti spun am avut si eu o intimplare la fel, poti sa intri la mine si sa vezi..am postat problema, ei ce pot sa iti zic? acel baiat daca teea iubit intr-adevar atunci va trece peste aceasta aventura cu Iulia.Eu am trecut peste aceasta si acum sunt impreuna cu el.Deci Bafta si sper sa va impacati, nu este vina lui draga, deoarece nu ii poti porunci inimii, aici vina este a Iuliei.Ea nu este o prietena, si eu cred ca decum tia impiedicat relatia cu primul tau iubit trebuia sa ii spui vreo' doua vorbe astfel incit sa se lase ...Deci multa Bafta!