Cred ca intrebarea ta era in felul urmator:''Buna! Va rog, sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Daca sunt virgina, exista vreo sansa/posibilitate sa raman insarcinata, daca iubitul meu a ejaculat, pe labiile mele? Chiar daca m-am spalat? Merci mult!''
Raspunsul este:
Sunt sanse, destul de maricele, ca sa ramai insarcinata.
Data viitoare protejati-va, sau sa ejaculeze in alta parte el (nu pe tine).
Atata timp cat esti virgina, adica himenul tau e intact si la locul lui, nu a existat penetrare intravaginala, normal ca ai ramas virgina si nici o sansa pentru o ''posibila'' sarcina! Sper ca ti-am fost de ajutor, take care!
Raspunsul meu este la fel cu al lui Carmin.Sunt de acord cu el.
Inca ceva, daca nu te-a penetrat esti in continuare virgina.
Da, sigur ca da. Spermatozoizii migreaza rapid in vagin, fiindca este mediul care le place cel mai mult. Nu cred ca te-ai spalat suficient de repede (sunt suficiente 10-15 secunde). Insa riscul este totusi mic, dependent evident si de perioada ta fertila.
Scuza-ma, dar ce naiba de virginitate e asta? Tu crezi ca virgin esti numai fizic? Daca o tipa are himen dar se rupe de sex oral si alte cele tot virgina crezi ca e?
Da deunde sigur ai ramas insarcinata. ciar asa naiva est crezi ca ramai isarcinata ca a ejaculat pe tine tu cred ca ramai insarcinata daca te **** in cur si termina in anusul tau ala mare. ha ha ha ha ha