| Anutza16Bcc a întrebat:

va rog ajutati-ma si pe mine cu cateva sfaturi. de vreo cateva zile mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat pe baiatul de care-mi place daca ar vrea sau nu sa fim impreuna( chestia este ca el este un baiat foarte, foarte timid si mi-a trebuit ceva timp la inceput sa pot vb cu el). acum 2 zile mi-a dat un raspuns pozitiv, ceea ce inseamna ca suntem impreuna. el este in acelasi liceu cu mine. stam pauzele impreuna si ma pupa, dar numai pe obraz. cum sa-l fac sa fie mai apropiat de mine? cum sa fac sa ma imbratiseze? Nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa timid. eu tin mult la el, stiu ca si el ma place doar ca este foarte timid.cum sa-l fac sa ma sarute? el oricum este primul care m-ar saruta! :X voi dupa cat timp v-ati sarutat cu iubitii/iubitele vostii/voastre? plss un sfat... dau funda!

3 răspunsuri:
| Bog15 a răspuns:

Saruta-l tu prima, nu trebuie sa ai experienta, te lasi de val, baiatul are emotii si nu va face primul pas, fa-l tu, nu e o problema si dupa va prinde curaj si va continua si el. big grin, bafta

| pisikmik a răspuns:

Vorbeste cu el spune-i ca nu trebuie sa fie timid fata de tine
Spune-i ca ti-ar placea sa fie mai dragastos cu tine:*
hmmm...din prima zi cand mi-a zis sa fim impreunabig grin
fundabatting eyelashes?:*:*:*:*

| DilDau12 a răspuns:

Mhhh.Du-te cu el undeva unde sunteti numa voi doi singuriwinking Uita-te la el in ochii si apopriete de el si lasa-l pe el sa faca primul pas daca chiar te iubeste dar daca esti timid cum ai spus ar putea sa ai niste problemestraight face Funda big grin