| euu03 a întrebat:

sad Va rog ajutati-ma si pe mine cu un sfat, spuneti-mi cum sa o conving pe mama mea sa ma lase sa ma impac cu prietenul meu cu care am fost timp de 3 luni... m-am desp tot din cauza ei si acum zice ca nu vrea sa ma mai impac cu el deoarece am doar probleme, si ca a aflat ca le-a spus la baieti ca vrea doar se culce cu mine dar acest lucru nu este adevarat! crying stiu sigur asta.am incercat sa discut cu ea sa ii promit ca o sa invat bine la scoala etc. a venit la scoala si a vorbit cu el sa ma lase in pace, si el a zis ca ii pare rau ca tine la mine dar daca mama mea asa i-a zis, mi-a spus sa vorbesc cu ea ca sa ne impacam dar mama nu accepta...si vrea sa ii dau un raspuns. ajutati-ma va rog din suflet sad

Răspuns Câştigător
| madagascar a răspuns:

Daca ai sub 18 ani eu zic so lasi balta cu genu asta de relati, fetele sub 18 ani chiar si mai mari sunt usor de prostit, el nu8face decat sa te intoarca impotriva parintilor tai, dupa ce se culca cu tine iti da cu flit si tu o sa regreti ca nu ti-ai ascultat mama si no sa te poti uita in ochii ei.ai timp pentru relati, acum trebuie sa inveti si sa te bucuri de copilarie, ca anii astia nu ti-i mai da nimeni

10 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Daca imi spui cati ani ai tu si el poate pot sa iti dau un sfat altfel nu zic nimic daca vrei ma gasesti pe prv

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Buna... daca va iubiti luptati pentru asta!
ascunde-ty relatia...
de ce sa strycati ceva frumos dn cauza mamey tale?
happy
daca tu esti fericita cu el... lupta pentru ce vreibig hug
pa pa:*!

| monyk a răspuns:

Buna, poarta o discutie serioasa cu ea si spune-i cum sta treaba si ca voi 2 va iubiti, dar daca nu se poate si mama ta nu va fi de acord asta e... poti sa te vezi cu el pe ascuns daca il iubesti si vrei sa fi cu el, nu te da batuta, pentru ca si eu ma vedeam cu fostul iubit pe ascuns timp de un an si a functionat...bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca stie mama ta ceva...ar trebui sa o asculti.

| Instinkt a răspuns:

Vorbeste cu mama ta spune-i ca numai esti o fetita si ca devii o femeie o femeie care vrea sa devina mai independenta si ca consideri ca este un baiat pe carel iubesti si ca si el tia demonstrat ca te iubeste si mai spune-i ca nu vrei so superi dar sa inteleaga ca numai esti aceea fetica care are nevoie de protectie si ca te poti descurca in lumea reala

| scufitzaneagra a răspuns:

Spune.ne cati ani ai...

| liz23 a răspuns:

Elly e bine cateodata sa asculti si de parinti, vorbeste deschis cu ea pentru ca e singura persoana care nu iti va vrea raul niciodata.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Cine a auzit ca vrea doar sa se culce cu tine? Cati ani ai? I-ai spus ca poate nu a inteles bine poate o fi sis ca nu vrea sa culce cu tine, sau daca tu nu vrei n-ar face asta? Totusi cati ani ai, in functie de asta de pot ajuta.

| monq a răspuns:

Buna! Din cate am inteles, el ti-a spus ca "tine la tine, dar sa vorbesti tu cu mama ta"... dar oare daca tine asa mult la tine nu ar trebui sa incerce sa vorbeasca si el cu mama ta, sa ii explicati amandoi ceea ce va doriti cu adevarat. Uneori avem impresia ca parintii ne vor rau, insa nu e deloc asa...sa iti d-au un exemplutonguee la varsta de 14 ani cunoscusem un tip, de care ma indragostisem cu adevarat, a fost dragoste la prima vedere din partea la amandoi...totul a fost frumos pana a aflat mama si a inceput interogatorul:cine e, cum e, de ce el si toate alea.Am incercat sa ii explic ca il iubesc si ca vreau sa fiu cu el, dar in zadar tot pe a ei a tinut-o...atunci am hotarat sa ne vedem pe ascuns, dar degeaba tot aflase, ma certa mereu, imi interzicea sa mai ies din casa, ma incuia in camera...insa eu saream pe geam...si tot asa pana si-a dat si ea seama ca nu are ce sa ne faca, si s-a lasat pagubasa... dupa ceva timp a inceput sa il cunoasca cu adevarat si sa se bucure pentru mine, imi dadea sfaturi, ieseam cu toti la plimbare... Dupa 4ani de iubire nebuna, ne-am despartit din pacate...si mama mi-a fost mai presus de toate prietena in suferinta mea.
Ceea ce incerc eu sa iti spun e ca daca va iubiti cu adevarat, ci nu e doar o iubire adolescenta sa luptati pentru ea, dar amandoi... daca el te lasa doar pe tine sa vorbesti cu mama ta, crede-ma ca nu tine atat de mult la tine pe cat vrea sa para.
Scuze ca am deviat de la subiect, iti urez succes si Doame Ajuta

| Linda a răspuns:

Asteapta pana ai 17, 18 ani, acum tine-te intr-adevar de scoala. Si eu cred ca pentru un baiat care nu poate purta o discutie curajoasa cu mama ta, nu ai de ce sa-ti bati capul.