| beautfydenise a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine. Mie nu imi place sa ma sarut cu limba, si acum intr-o seara i-am spus asta unui baiat care a incercat sa ma sarute! Atunci el a inceput sa se rada si a zis ca il cred copil! atunci asa prost m-am simtit este ceva anormal in ceea ce i-am spus? sau cei asa de ras?

6 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

E normal sa nu iti placa sa te saruti cu limba cu o persoana care nu are grija de igiena dentara... e chiar scarbos. dar sa vezi ca daca intalnesti un baiat curat si finutz o sa iti placasmugsi inca f.multhappy
baiatul ala probabil credea ca u nu stii sa saruti cu limbahee heeasa ca data viitoare risca-te si baga-i o limba in gat ca sa vadalaughing

| mihaela_7915 a răspuns:

Buna.parerea mea este ca o data cu cresterea, dezvoltarea ta. o sa inceapa sa iti placa.nu iti face griji nu vei ramane la stadiul asta. quidate

| cosminbacau a răspuns:

Odata cu inaintarea in varsta o sa inceapa sa iti placa. Stai linistita. Fiecare lucru se face la timpul lui.

| Aniii a răspuns:

Daca spui ca iti place sa te saruti cu limba.cred ca te referi la mozol...nu este anormal.Fiecaruia ii place sa se sarute cu sau fara limba.Probabil ca lui nu ii place sa se sarute cu limba.

| Vadik a răspuns:

Am avut si eu o prietena si tot asa. nu-i place cu limba.pai cel mai placut e cu limba. miscarile ei te inebuneste laughing eu te-as sfatui sa te inveti. e timpul ( un :* cu tongue? ) glumesc
hai pa Bafta

| Sua a răspuns:

Nu-i normal ce ai facut