Buna, gandeste-te bine ce simti si nu lua o decizie gresita... tu sti cel mai bine pe care dintre ei il ai la suflet mai mult.Cu 2 nu se poate, asa ca gandeste-te la care tii la mult, la care te gandesti mai mult, cu care crezi ca ti-ar fi mai bine, care te iubeste mai mult si te-ar face fericita, cu care te-ai simtit cel mai bine?
Nimeni nu poate decide in locul tau, trebuie sa vezi langa care gasesti iubire adevarata; oricare ar fi alegerea ta ai grija sa nu suferi...
DAca in relatia ta cu MIhnea nu exista comunicare nu e bine, dar totusi e cu tine in clasa si poate cu timpul va ajunge sa se schimbe in bine, nu se stie ce relatie ai putea avea cu Alex acum, ramane la alegerea ta.
Alege-l pe cel la care tii cu adevarat. Nu are rost sa te implici intr-o relatie in care nu te simti implinita. Cred ca Alex te place si, nu stiu de ce, cred ca si tu il placi mai mult pe el decat pe Mihnea... Alegerea e a ta!
E clar ca Alex te place. Eu zic sa ramai cu el daca te simti mai bine si exista mai multa comunicare. Acum depinde. Doar tu stii pe cine placi mai mult.
Laaaasama frate... esti cu el de 6 luni si nu te-a sarutat niciodata? fa-o tu! nu-i greu deloc, crede-ma, daca te iubeste va accepta sa te apropii de el si sa-l saruti
ps : incearca doar sa nu-i faci vreun comentariu despre modul in care saruta, sau miroase a tigari, sau altceva, crede-ma baietii nu suporta
Ms mult pentru raspunsuri. Aveti dreptate cu totii. Sincer, eu tin la amandoi mult. Cu Mihnea este bine ca e in aceeasi clasa, dar daca dupa atata timp, nu ne-am apropiat mai deloc, ma indoiesc ca o s-o facem acum. Dar cu el macar am siguranta ca nu ma inseala, si ma iubeste totusi. adica asa cred. In timp ce Alex, fiind mai mare cu 3 ani decat noi, nu cred ca ma va iubii vreodata, pentru ca el este de fel mai ''gagicar''. Dar totusi, eu simt ca relatia cu Alex ar merge mult mai bine, din motivul ca putem comunica foarte bine, si pentru ca este mai mare as avea mai multe de invatat de la el. Deci, fiecare relatie ar avea avantajele si dezavantajele ei. Si mai e problema ca ei 2 sunt prieteni buni. deci orice as decide in final, nu o sa iasa bine.
Cred ca ar trebui sa te detasezi si sa nu te mai gandesti la modul,, poate ca- daca...'' Intr-o relatie e esentiala comunicarea asa ca vorbeste cu Mihnea despre faptul ca te deranjeaza ca e distant. In functie de aceasta discutie, alege!
Mi-am dat seama ca esti tocilara dupa imaginea de profil cam multe detalii plictisitoare, stai cu cel care iti plc myy mult
Daca nu te place e clar ca te simpatizeaza, desi poate tu nu ai putut sa tii destul la el in 2 saptamani, el a pus suflet si chiar si acum tine la tine asta imi este foarte clar. Sincer alege cu inima nu cu mintea... Eu asa as face in locul tau.