| maryana88 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Sunt intr-o mare dilemaaaa.Fostul meu iubit cu care sunt desp de aproape 2 saptamana si cu care am stat apropae 4 ani de zile ma suna ma cauta si plus de asta este foarte disperat plange si arata foarte rau.Momentan plac pe alt baiat simt ca este mai bun pentru mine este exact ce caut insa vreau sa fie bine si fostul meu iubit.Ptr el simt doar mila mi se rupe sufletul. Ce sa fac? Simt ca o iau razna.

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Caută să prezinți niște femei nimfomane, dar mai multe așa, de la 10 în sus, ăluia, care nu îți place Și fiind foarte ocupat să facă sex cu alea, nu se va mai gândii la tine!

| Yng a răspuns:

Mai adica tu dupa 4 ani de zile numai impartasesti niciun sentiment pentru fostul tau? Inseamna ca ati avut o relatie doar ca sa fie. Nu cred ca stateati voi 4 ani daca nu va potriveati si daca nu va intelegeati foarte bine. Ai putea sa incerci sa o iei de la 0 cu fostul. e pacat de relatia anterioara. iar cat despre baiatul de care iti place... aparentele pot insela. Bafta!

| ioana_6604 a răspuns:

Buna,
Lasa-l ca o sa-i treaca cu toate ca te doare sufletul spuinei sa nu te mai caute nu ii mai da sperante daca iubesti pe altul.
Pentru el este o greutate imensa eu l-am lasat pe fostul meu prieten dupa doi ani jumate nu dupa 4 si abia dupa 9 luni ma uitat mai vorbeste cu el dar ca intre amici si spune-i sa isi refaca viata si vei vedea ca ii va trece de te sunat tot te va mai suna ca ii va fi dor de tine caci pe mine si acum ma mai suna si vorbim dar acum incearca si nu ii raspunde numai odata pe saptaman sau la cateva zile si isi va da seama ca nu mai are rost sa incerce.
Fostul meu prieten nu sa barbierit o luna jumate ca o zis ca nu mai are rost ca daca nu ma mai are pe mine nu trebuie dar dupa un timp si-a dat seama ca mai sant si alte femei nu sant doar eu asa o sa faca si l pentru ati atrage atentia!
IGNORA-L!
Sper ca te-am ajutat!
pupici :*:*:*:*

| 4ever_5725 a răspuns:

Dar te-ai gandit ca acum placi alt vaiat si dupa cateva zile asta te lasa ca vrea alta femeie tu cf te intorci la prost ca nu te-ai dat seama.deci lasi o relatie de 4 ani pentru unu care nul cunosti bine fa cum crezi bafta

| maria_4423 a răspuns:

Imi vine sa rad cand citesc ce ai scris, si nu rad de tine rad ca si eu am trecut prin asta, fostul meu prieten m-a lasat dupa 2 ani(specific m-a lasat pentru alta), intr-adevar si eu am fost 4 zile cu nervii la pamant si asa mai departe dar am reusit sa trec peste, la nici 2 zile dupa aceea s-a intors plangand ca vrea sa ne impacam, ma suna continuu si ma ameninta ca se sinucide, si eu eram disperata ca nu vroiam sa il am pe constiinta o viata intreaga eram distrusa nu stiam ce sa fac, dar un amic m-a sfatuit sa-mi inchid telefonul, sa nu intru pe mess vreo 2 zile si sa il evit. Sti ce s-a intamplat? el si-a vazut de viata lui. a cunoscut alta fata, eu alt baiat si acum suntem amici, el a ramas un fustangiu si eu la anul ma casatoresc, in concluzie toate trec doar amintirile raman, ai grija si nu il lasa sa te influenteze cu amenintari de suicid si alte chestii, dar totusi cine pe cine a lasat?

| bebytza_4807 a răspuns:

Pf e foarte rau asa. Ati fost impreuna foarte mult timp si acum v-ati despartit din prostii. Doar ca tu placi pe altcineva. nu stiu ce sa spun faci ce crrezi ca e mai bine. Dar e urat sa lasi o relatie de 4 ani pentru altcineva care nu cunosti. si daca va era bine impreuna. Nu trebuia sa va despartiti. Mai dai o sansa.Sau testeazal pe cel de acum sa vezi daca tine la tine.