| alinagyo a întrebat:

va rog cititi-mi intrebarea si raspundeti daca aveti vreo impresie big grin. Eu fac parte dintr-o echipa de voluntariat si dupa o luna eu si un coleg ne-am cuplat,a fost ceva spontan(el este primul meu prieten). Dupa am realizat ca il plac,eu eram atat de bucuroasa insa el nu era deloc,pe zi ce trecea se distanta de mine si dupa o saptamana am vazut asta si l-am intrebat cum se simte in relatie si mi-a dat de inteles ca suntem foarte buni prieteni si vazand asta i-am spus ca asta consider si eu si ca ne-am grabit. Dar nu era adevarat sad. Acum am ajuns sa tin mai mult la el... Problema e ca lui acum ii place de o alta fata... Bun,dar ce nu inteleg eu e ca de ce ma suna pe mine noaptea sa imi puna ca a facut ceva nepotrivit,sau imi cere numai mie ajutorul? sau cum se face ca imi ia apararea cand se intampla ceva? Adica ma gandesc ca prima data ar vorbi cu tipa aia nu? Ca ei vorbesc,nu doar ca o place, voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Iti cere parerea in diverse probleme pentru ca a fost primul prieten din viata ta si poate si tu ai fost prima lui prietena.

| dannyel86 a răspuns:

Chiar daca nu esti iubita lui, s-ar putea sa fi facut din tine confidenta lui, cu care impartaseste anumite lucruri pe care nu i le poate spune nici macar prietenei/iubite lui. Esti cea mai buna prietena si cred ca ar fi indicat sa evoluati pentru moment la acest statut, de confidenti. In timp, poate isi va consolida sentimentele si le va transforma in mai mult decat amicitie, si poate iti va da o sansa in plus, sa fii iubita lui. Precum spuneai, lucrurile s-au cam grabit. Tu ai vrut repede o relatie si poate l-a speriat sau nu a asteptat asta de la tine la acel moment. Pe de alta parte, va trebui sa fii cu bagare de seama la comportamentul lui. Eu nu-l cunosc, dar unora le place sa joace la doua aparate (sper ca intelegi; adica sa fii o roata de rezerva cand iubita nu poate fi disponibila). Deci, e posibil si acest lucru, dar tu, cunoscandu-l in timp mai bine, vei putea spune ce vrea el de la viata ta; sa fiti doar buni prieteni si confidenti, ori sa fiti parteneri de relatie. Mai asteapta, nu te grabi. Stand in preajma lui, e imposibil sa nu observi ce ganduri are.

| alinagyo explică (pentru dannyel86):

Ideea e ca nu sunt o disperata, chiar i-am lasat spatiu si mai sunt si orgolioasa adica daca nu face el primul pas eu nici atat big grin.La asta m-am gandit si eu, suntem doar prieteni foarte buni dar nu intelegeam niste gesturi si pe mine ma cam tulbura big grin. Multumesc pentru sfat ^_^

| SkyPilot a răspuns:

Arati a prietena. Sunt lucruri pe care mai degraba le spui unei prietene/confidente decat iubitei. Parerea mea este ca nu este atras de tine ca iubita dar apreciaza prietenia ta. Nu cred ca mai ai cum sa il faci sa se intoarca la tine.