| elenusha94 a întrebat:

Va rog dați-mi și mie un sfat va rog.sunt împreună cu prietenul meu de 4 ani și după asa o perioada.nu știu acuma când facem dragoste nu ma simt bine deloc.parca,,sa treacă și asta,, atâta.Și nu știu cum sa-i spun și lui dar sa nu îl supăr ca țin la el.dar deja. Help!

4 răspunsuri:
| Constantin112 a răspuns:

Cum adica " sa treaca si asta "?
Nu te supara ca te intreb dar cat de des face-ti voi dragoste pe saptamana/luna?
E posibil ca el/voi doi sa fi facut dragoste de mai multe ori pe saptamana si pana la urma pentru tine asta a devenit plictisitor sa zic asa. ( bine cuvantul plictisitor nu e chiar ceea ce vreau sa zic ...nu imi vine acuma cuvantul potrvit ) deci sfatul meu este sa ii ceri prietenului tau sa luati o pauza ca eu cred ca poate sa stea si el 1, 2 luni fara sex si poate dupa pauza asta o sa iti mai vina pofta de sex.

| Trandafir_Bianca_1994 a răspuns:

Daca ii spui asta cu sinceritate sigur te va intelege de unde stii ca el nu simte acelasi lucru?! Mai bine discutati impreuna aceasta problema.

| Alcyon a răspuns:

Probabil a cam intervenit monotonia. Incercati si voi chestii noi. Si n-o mai faceti chiar in fiecare zi, ca ti se cam ia. Mai lasati 2 zile de pauza intre partide.

| neutrino a răspuns:

Este lipsa de respect pentru persoana ta sa tot faci sex in aceste conditii. Aceasta relatie nu mai poate avea un viitor, asa ca, la o cafea, spune-i adevarul si vedeti-va fiecare de drumul vostru.