anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog dati'mi sfaturi in legatura cu ce pot face pentru a ma apropia de un baiat. E o fire energica, danseaza C-Walk, e super de treaba si chiar vr sa ne cunoastem mai bine sau chiar sa avem o relatie. Distanta dintre locuintele noastre este de cateva cartiere si el nu prea poate veni aici asa ca ma mai duc eu din cand in cand acolo. Din pacate nu prea stiu ce sa vb cu el cand e in fata mea si ma blochez cand vad ca toate fetele il imbratiseaza si cand se aduna toata gasca lui in imprejurul nostru. Ce ii pot spune? Cum sa stau mai mult cu el? Ce sa fac ca sa ma creada draguta si nu ca fetele care isi schimba iubitii ca pe sosete dar nici o tipa disperata? puppy dog eyes Mz anticipat:*:*

Răspuns Câştigător
| ella2o a răspuns:

Bună! Dacă mai mereu când îl vezi e înconjurat de alţi oameni, va fi probabil mai greu să-l prinzi singur. Aşadar, poţi începe printr-o conversaţie pe net, aşa îi poţi atrage atenţia pentru a te remarca şi face2face.Văd că ştii cam ce preferinţe are; cere-i informaţii despre ele, arată-i că eşti interesată de ceea ce îi place şi lui. Dacă aveţi lucruri în comun, cu atât mai bine!
Nu-ţi fie teamă de un refuz, încercarea moarte nu are şi, cine ştie, poate vă veţi înţelege de minune! Multă baftă. happy

0 răspunsuri: