De ce nu vrei să îţi începi viaţa sexuală la 17 ani? :-s Multe fete şi-o încep la 15-16, şi cred că dacă e introvertit nu trebuie condamnat. Tu ar trebui să fii persoana care să-l ajute să socializeze Şi ce dacă stă la cămin? Mai bine căci aşa nu sunt părinţii acasă etc. Baftă!
E alegerea ta, nici eu nu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala, chiar daca multi o fac mult mai devreme, nu mi se pare prea normal, dar ma rog, fiecare cu parerea lui.
Eu zic ca lui ii este inca teama sa discute liber cu tine, poate nu i-ai zis niciodata ca tii la el si nu stia ce vrei de la el.
Trebuie sa discuti cu el frumos, daca inca tii la el si iti place de el spune-i ca vrei doar ca el sa vorbeasca cu tine deschis si sa nu ii fie rusine.
E timid, atata tot.
Cat despre faza aia cu prezervativele, poate s-a decis ca in acea zi sa nu mai fie el, sa iti arate ca poate fi si el indraznet la fel ca multi altii, dar te inteleg ca nu vrei sa incepi de acum.
Tu vorbeste serios cu el, sunt sigur ca el inca vrea sa fie cu tine dar asteapta raspunsul tau.
Succes!